Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου η Honda θα παρουσιάσει τρία καινούργια αμιγώς ηλεκτροκίνητα πρωτότυπα της σειράς Ye.

Η Honda προσπαθεί να δημιουργήσει αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα για την Ευρώπη αλλά έχει ήδη τρία οχήματα αυτής της τεχνολογίας κίνησης για την κινεζική αγορά.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, θα παρουσιάσει τρία νέα πρωτότυπά της από τα οποία θα προέλθουν ισάριθμα καινούργια μοντέλα που θα προορίζονται για την κινεζική αγορά.

Αυτά θα ανήκουν στη λεγόμενη σειρά Ye. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο από αυτά -τα S7 και P7- είναι SUV και το τρίτο το GT, ένα ενδιαφέρον αισθητικά όχημα Gran Turismo.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν αποκάλυψε τεχνικά στοιχεία για τα πρωτότυπα παρά μόνο ότι το εσωτερικό τού GT θα έχει ως πρωταγωνιστή τον οδηγό και η διαμόρφωση του ταμπλό (και του εσωτερικού εν γένει) θα ανταποκρίνεται ουσιαστικά στον χαρακτήρα ενός οχήματος αυτής της κατηγορίας. Επίσης, είπε ότι οι επιδόσεις του θα είναι αντάξιες ενός Gran Turismo.

Honda Ye S7.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα μοντέλα της σειράς Ye θα διακρίνονται για την τεχνολογία τους, για την πρακτικότητα και για τα οδηγικά χαρακτηριστικά τους. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν τα εν λόγω αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα θα είναι διαθέσιμα και σε άλλες αγορές πέραν της κινεζικής. Συνεπώς, δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα διατίθενται και στην Ευρώπη.