DJ Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είναι δύσκολο αφεντικό, είναι απαιτητικό»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε ο DJ Valentino. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός μουσικός παραγωγός και πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για την αποχώρησή της από το Mega, αλλά και για την περίοδο που συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια.

«Η Ελένη είναι μεγάλο σχολείο. Πιστεύω ότι τελειώνει τη συνεργασία της με το MEGA, όχι επειδή δεν της άρεσε αλλά επειδή ήρθε η ώρα να τελειώσει. Και στην τηλεόραση, όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Θα βρει τον δρόμο να είναι εκεί που θέλει και όπως πρέπει και να είναι ευτυχισμένη», ανέφερε στην αρχή ο DJ Valentino.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει. Είναι πολύ φυσιολογικό να απαιτείς πέντε πράγματα και οικονομικά και στη δουλειά σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις και να πετύχεις. Τα διαλείμματα κάνουν καλό. Το αμάξι όταν τρέχει, πρέπει να σταματάει, να ξεκουράζεται και να ξανασυνεχίζει».

Επίσης, ο μουσικός παραγωγός τόνισε πως: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν άψογη, σαν να ήμουν κατασκήνωση. Με δουλειά βέβαια αλλά ήταν πολύ χαρούμενο το κλίμα. Διαφωνώ ότι είναι δύσκολο αφεντικό, δεν το πιστεύω και δεν ξέρω γιατί υπάρχει η υπόνοια αυτή. Θα έλεγα ότι είναι απαιτητικό αφεντικό όσον αφορά τα βασικά, γιατί εγώ πληρώνομαι για να κάνω σωστά συγκεκριμένα πράγματα».