4 ζώδια που επηρεάζονται πολύ από την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου

Στις 23 Απριλίου, η πανσέληνος στον Σκορπιό θα κυβερνάται από τον Άρη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένταση. Αν και μπορεί να μας κάνει να ανησυχούμε, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να μοιάζει με συνέχεια αυτού του κύκλου εκλείψεων.

Ωστόσο, το φεγγάρι θα μας επιτρέψει να αναθεωρήσουμε και να αναθεωρήσουμε, καθώς όλοι μας προετοιμαζόμαστε για την ορθόδρομη πορεία του Ερμή αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα σταθερά ζώδια, γεγονός που θα τα βοηθήσει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την εξέλιξη του εαυτού τους.

4 ζώδια που επηρεάζονται πολύ από την πανσέληνο στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου 2024

Με δεδομένο ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει προκλήσεις, αλλά μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για νέα ξεκινήματα. Κλείνει ένας κύκλος και η εποχή του Ταύρου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αγάπης, αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και κατανόησης.

Μια περαιτέρω ανάλυση της δυναμικής των σχέσεών σας θα παίξει ρόλο κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Έχετε αντέξει μια παρόμοια ενέργεια όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο, κάνοντας τετράγωνο με το ζώδιό σας. Όμως, το να έχετε τον Πλούτωνα εδώ θα μεταφραστεί σε ένα μάθημα για να αγαπάτε τον εαυτό σας, επιτρέποντας στην αγάπη να εισέλθει στη ζωή σας και χτίζοντας ένα γερό θεμέλιο που θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι καθώς συνεχίζετε την πορεία σας προς τη νίκη.

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας επιτρέπει πιο βαθιές μεταμορφώσεις, καθώς αγκαλιάζετε την ισχυρή και πιο σίγουρη εκδοχή του εαυτού σας, έτοιμοι να δεχτεί την αγάπη με τρόπο που σας εξυψώνει και σας βοηθά να ανθίσετε.

Πολλοί κύκλοι κλείνουν και η πανσέληνος στον Σκορπιό θα αποτελέσει πρόκληση για το ζώδιό σας. Ωστόσο, η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με προσοχή όσον αφορά τη διαχείριση των επαγγελματικών σας στόχων και ονείρων.

Αν νιώθετε την ανάγκη να βιαστείτε ή απογοητεύεστε επειδή μπορεί να μην λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, τα πράγματα μπορούν να κινηθούν προς μια νέα κατεύθυνση για εσάς. Οδηγείστε προς την επιτυχία και θα ξέρετε πώς να τελειοποιήσετε τα σχέδια για να φτάσετε εκεί.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα, παρόλο που μπορεί να νιώθετε συγκλονισμένοι από τις αλλαγές που συντελούνται.

Ωστόσο, θα καταλάβετε την αξία της υπομονής, γνωρίζοντας πότε να προσαρμοστείτε και πώς να πάρετε το τιμόνι στα χέρια σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, θα καταλάβετε τι σας φέρνει συναισθηματικό πλούτο, σταθερότητα και ευτυχία και τι πρέπει να απελευθερωθεί για να δρομολογήσετε ισχυρά νέα ξεκινήματα.

Ο ήλιος βρίσκεται επιτέλους στην εποχή σας μετά το κύμα αλλαγών που μας έφερε στην προσοχή ο κύκλος των εκλείψεων. Με την πανσέληνο στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιό σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις συγκρούσεις και να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με τη διπλωματική σας πλευρά.

Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τα σταθερά ζώδια, και παρόλο που αυτή μπορεί να είναι μια πολύ εκνευριστική ενέργεια, μπορείτε να είστε περισσότερο κυρίαρχοι στους στόχους σας, να αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι για να ανθίσετε με τα σχέδιά σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Οι διασυνδέσεις μπορεί να είναι ένα θέμα αυτής της διέλευσης και η Σελήνη θα σας κάνει να αναπολείτε, αφού ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στους κοινωνικούς σας κύκλους. Η διαύγεια θα είναι επίσης απαραίτητη σε αυτή τη διαδικασία, επειδή θα δείτε τους ανθρώπους γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο αναδιαρθρώνει τα πάντα για τα σταθερά ζώδια και η πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας το υπενθυμίσει. Τώρα θα είναι η περίοδος που θα λάμψετε, γιατί θα μάθετε την αξία του να χτίζετε θεμέλια για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Η διέλευση σας βοηθά να οραματιστείτε το σχέδιό σας πριν αναλάβετε δράση. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσετε ισορροπία και να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας, καθώς μπορεί να σας ανατεθούν περισσότερες ευθύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η δημιουργία καλύτερων σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω σας θα επηρεαστεί από αυτή τη διέλευση.

Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και να σχηματίζει τρίγωνο στο ζώδιό σας, το οποίο μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε και να μάθετε από τα λάθη σας.

Εξάλλου, τα μαθήματα που αποκτάτε κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων μπορεί να είναι πολύτιμα, ενώ ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τη συλλογικότητα για την επόμενη δεκαετία.