Χανιά: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας – Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός 09:15, Τρίτη 23 Απριλίου 2024 κοινωνία Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα Χανιά και συγκεκριμένα στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο στην περιοχή της Σούδας.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας είναι μεγάλη με αρκετά οχήματα από Χανιά και Βρύσες να έχουν σπεύσει στο σημείο.

Η Αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία καθώς απαγορεύεται η πρόσβαση προς την Εθνική οδό με τα οχήματα να οδηγούνται προς Μαλάξα.
Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική δίνει μάχη προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά προς τα Μεγάλα Χωράφια, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, zarpanews.gr, έχουν εκκενωθεί οι κατοικίες του Ναυστάθμου ενώ έχει εκκενωθεί κι ο παιδικός σταθμός με τα παιδιά και τους καθηγητές να μεταφέρονται στην πλατεία της Σούδας. ΚΡΗΤΗ ΦΩΤΙΑ ΧΑΝΙΑ Μοιράσου το: Είναι ανύπαντρη και έγκυος – «Θα δώσω στο μωρό μου το επώνυμο του πρώην συζύγου μου παρόλο που δεν είναι ο πατέρας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη
Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl – Έφαγε ξύλο από τους θεατές

Μοναδική ανακάλυψη: Το γλυπτό θεότητας με σώμα φιδιού που εντόπισαν αρχαιολόγοι σε ρωμαϊκό φρούριο – Γιατί το ονόμασαν «ταπεινό γίγαντα»