Home / Ψυχαγωγία / Φωκάς Ευαγγελινός: «Με την Demy δεν είχαμε πάει καλά στην Eurovision, είχαν πάει όλα λάθος»
Φωκάς Ευαγγελινός: «Με την Demy δεν είχαμε πάει καλά στην Eurovision, είχαν πάει όλα λάθος»
Τετάρτη, 17.4.2024, 18:06
Zappit@ZAPPIT_

“Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε” εκμυστηρεύτηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο δίδυμο της ΕΡΤ.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής χορογράφος αναφέρθηκε στην επιστροφή μετά τον θρίαμβο της Έλενας Παπαρίζου και την πρωτιά της Ελλάδας στην Eurovision αλλά και τις αποτυχίες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φωκάς Ευαγγελινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε με την Έλενα Παπαρίζου ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα με τέτοια χαρά, σαν παιδί. «Πήραμε την πρώτη θέση» έλεγα και όταν ήρθα εδώ, λέω «όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό». Εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει».

«Δεν μου αρέσει το μετά, το να το αναλύω. Παίρνω όμως 100% την ευθύνη αυτού που κάνω. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το χρεωθώ, Γιατί έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι ξαφνικά οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν είχαμε πάει καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι λέω μόνο για την Παπαρίζου».

«Τότε (σ.σ. με την Demy) είχαν πάει όλα λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε. Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου «όχι ρε, δεν γίνεται να στεναχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά» και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Φωκάς Ευαγγελινός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.