Η ηθοποιός επίσης εξήγησε γιατί  απεχθάνεται την «τοξική θετικότητα» λέγοντας

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μόνο στον σκύλο μου δεν πρότειναν να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος» – «Μου έχει γίνει και μένα πρόταση»

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου.

Ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου καλό είναι. Το θέμα είναι ότι επειδή οι άνθρωποι έχουμε την τάση να είμαστε ανυπόμονοι και να θέλουμε γρήγορες λύσεις στα προβλήματά μας μπορείς να πάθεις μία εμμονή με το να σκέφτεσαι θετικά. Εγώ σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα. Δεν μπορώ να λέω κάθε μέρα “Αξίζω, η ζωή μου είναι τέλεια”. Κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες. Είχε και καλό αποτέλεσμα σε εμένα αλλά και αντίθετο αποτέλεσμα με το NLP

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός που έκανε ένα σύντομο αλλά κομβικής σημασίας για την πλοκή πέρασμα στην σειρά «Ψυχοκόρες» αποκάλυψε το άθλημα που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το οποίο την βοηθά να διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της αλλά και τον λόγο που τον επέλεξε.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Κάνω δύο χρόνια kick boxing. Γενικά μου αρέσει η γυμναστική και είναι το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί. Βγαίνω και βόλτα με τον σκύλο μου και παίζουμε και με τα μπαλάκια. Μαθαίνεις και ένα κομμάτι αυτοάμυνας. Είναι πολύ σημαντικό γιατί συγκεντρώνεσαι και έχεις τον συντονισμό των κινήσεών σου. Είναι σαν να παίζεις πιάνο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό για αυτοάμυνα και πιστεύω πως πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μία γυναίκα. Και στην Ενωμένη Ευρώπη και στο Παγκράτι και παντού. Αισθάνομαι το ίδιο ασφαλής και μη ασφαλής σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες».

«Σιχαίνομαι την τοξική θετικότητα, κάποιες μέρες είναι απλά άθλιες»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές και στο πλήθος γνωστών προσώπων που δέχτηκαν κρούση από τα πολιτικά κόμματα.

«Πιστεύω στην Ευρωβουλή και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πολύ σωστά και χρήσιμα τη δουλειά τους. Είναι η επιτομή της δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα όπως σε κάθε χώρο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μπούνε σε αυτό για τη δύναμη, καταχρηστικά για το εισόδημα γιατί είναι πολύ μεγάλο. Πιστεύω ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις» είπε η ηθοποιός.

«Προφανώς μου έχει προταθεί για τον δήμο, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει και με αφορά. Μόνο στον σκύλο μου δεν πρότειναν να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν με ενδιαφέρει. Βεβαίως και θα ψηφίσω. Είναι σημαντικό» συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.