Τροχαίο στο Χαϊδάρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την ανατροπή φορτηγού

Τροχαίο ατύχημα, από το οποίο από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, έλαβε χώρα στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Αθηνών, στη διασταύρωση με την οδό Φαβιέρου στο Χαϊδάρι, καθώς μία μπετονιέρα ανατράπηκε και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο νησίδας, καταστρέφοντας τον φωτεινό σηματοδότη.

Ευτυχώς, δεν έπεσε πάνω σε άλλο όχημα και στο σημείο δεν περίμενε κανένας πεζός για το φανάρι.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης και όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται η μπετονιέρα να στρίβει δεξιά.

Τη στιγμή που ο οδηγός έχει πάρει τη στροφή, φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κάνει προσπέραση και τότε η μπετονιέρα ανατρέπεται, καθώς την τελευταία στιγμή προσπαθεί να αλλάξει πορεία για να μην υπάρξει σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσε γερανός της οδικής βοήθειας βαρέων οχημάτων και περίπου στις 8:30 ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης της μπετονιέρας. Επιστρατεύτηκαν δύο μεγάλοι γερανοί και για το λόγο αυτό η αστυνομία έκλεισε δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου, αλλά τμήμα τής οδού Φαβιέρου.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά και αφού τελείωσαν όλα μετά από τέσσερις ώρες, ενώ συνεργείο ανέλαβε να επισκευάσει τον φωτεινό σηματοδότη.