Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο με μπίρα σε 18 δευτερόλεπτα;

Ένα νέο τεστ IQ ήρθε για να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο με μπίρα σε 18 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και ποτήρια και σας ζητείται να υπολογίσετε ποιο ποτήρι θα γεμίσει πρώτο με μπίρα. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 18 δευτερόλεπτα.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες .

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει η μπίρα, θα καταλήξετε ότι το ποτήρι που θα γεμίσει πρώτο είναι το 6.

Πηγή: FOXreport.gr