Τα 4 ζώδια που θα δουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου

Είναι η εποχή του Ταύρου και τέσσερα ζώδια θα βιώσουν μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή.

Ο ήλιος μετακινείται στον Ταύρο από τις 19 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, και όλα τα ζώδια θα νιώσουν τη μετάβαση από τον ζωηρό, φλογερό Κριό στον κυβερνούμενο από την Αφροδίτη Ταύρο. Αυτή η εποχή σημαδεύεται από μερικές σημαντικές διελεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της 20ης Απριλίου, όταν ο Δίας και ο Ουρανός σχηματίζουν σύνοδο στον Ταύρο – ένα γεγονός που συμβαίνει περίπου κάθε 12 χρόνια. Αυτή η σύνοδος είναι γεμάτη δυνατότητες καθώς ο πλανήτης της αφθονίας και της τύχης συναντά τον πλανήτη της καινοτομίας και της επανάστασης, δίνοντας νέες ιδέες και δημιουργική ενέργεια που σίγουρα θα επηρεάσει τη ζωή μας.

Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και η Πανσέληνος στον Σκορπιό μας ωθούν να θέσουμε νέες προθέσεις και να απελευθερώσουμε πράγματα που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή μας. Ο Άρης στους Ιχθύες και η Αφροδίτη στον Κριό θα μετακινηθούν στα ζώδια της κυριαρχίας τους (Κριός και Ταύρος αντίστοιχα) και θα μας ωθήσουν να αναλάβουμε δράση και να εκτιμήσουμε βαθύτερα τις σχέσεις μας.

Ενώ δεν αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ταύροι θα νιώσουν αυτή την ενέργεια περισσότερο, δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να περιμένουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους αυτή την εποχή. Τα άλλα σταθερά ζώδια, Υδροχόος, Λέων και Σκορπιός, θα νιώσουν επίσης τον αντίκτυπο και θα πρέπει να προετοιμαστούν να ξεκινήσουν νέα κεφάλαια στη ζωή τους.

Τα 4 ζώδια που θα δουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου

Ταύρε, ήρθε η σειρά σου να λάμψεις! Αυτή την περίοδο, η εστίαση στον 1ο οίκο του εαυτού και της ταυτότητας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και αυτοανακάλυψη, καθώς ο Ήλιος μετακινείται επιτέλους στο ζώδιό σου. Η εποχή αυτή θα φωτίσει τον τρόπο που θέλεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου και να προβάλλεις αυτή την εικόνα στον κόσμο.

Η αρχή της εποχής ξεκινάει δυναμικά, καθώς ο Δίας και ο Ουρανός σχηματίζουν σύνοδο στον 1ο οίκο σου, ένα γεγονός που σίγουρα θα σε εμπνεύσει δημιουργικά με νέες ιδέες και καινοτομίες που επιτρέπουν στον καλύτερο εαυτό σου να αναλάβει πλήρως τη δύναμή του. Αυτή είναι μια περίοδος όπου σίγουρα θα κάνεις εξαιρετική εντύπωση, και όλοι ξέρουμε πόσο μακριά μπορεί να σε οδηγήσει αυτό.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ερμής θα σταθεροποιηθεί άμεσα, αφήνοντας πίσω την ανάδρομη πορεία και σηκώνοντας το βάρος του 12ου οίκου της απομόνωσης και του υποσυνείδητου. Στη συνέχεια, όταν ο Άρης μετακινηθεί από τους Ιχθύες στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, μπορεί να νιώσεις πιο παρακινημένος από ποτέ να εργαστείς για την επούλωση πληγών σου ενώ παράλληλα να βοηθήσεις και άλλους που σε χρειάζονται. Ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει για σένα, οπότε αποδέξου το με χαρά!

Λέων, μπορεί να δεις σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου αυτή την περίοδο. Η εποχή του Ταύρου φωτίζει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, βάζοντάς σε στο επίκεντρο είτε είσαι έτοιμος είτε όχι. Με τη σύνοδο Δία και Ουρανού να κάνει τις εξελίξεις να «τρέχουν», πιθανότατα θα νιώσεις εξαιρετικά καινοτόμος με νέα δημιουργικά έργα και ιδέες για να εφαρμόσεις στη δουλειά ή για να επιτύχεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Μην εκπλαγείς αν αρχίσεις επιτέλους να λαμβάνεις την πολυπόθητη αναγνώριση που σου αξίζει!

Κοντά στην Πανσέληνο του Σκορπιού, μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι χρειάζεται να βρεις μια πιο αποτελεσματική ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού, κυρίως για να διασφαλίσεις ότι δεν πετάς σύννεφα και μπορείς να διατηρήσεις σωστά τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτόν τον ενθουσιασμό. Όταν ο Άρης μετακινηθεί από τους Ιχθύες στον Κριό, μπορεί να νιώσεις πιο παρακινημένος από ποτέ να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αγκαλιάσεις νέες περιπέτειες. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τα πράγματα να συμβούν, Λέοντα , οπότε τι θα κάνεις με αυτό;

Υδροχόε, μπορεί να βιώσεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Ενώ πολλοί περιμένουν να συμβούν μεγάλες αλλαγές στη δημόσια ζωή, μην υποτιμάς τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Η εποχή του Ταύρου εστιάζει στον 4ο οίκο του σπιτιού και των ριζών σου, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας και της κοινότητας στη ζωή σου. Ίσως θελήσεις να δώσεις προτεραιότητα στον χρόνο που περνάς με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου και να απολαύσεις τον χρόνο σου στο σπίτι.

Όταν συμβεί η σύνοδος Δία και Ουρανού, μπορεί να εμπνευστείς με νέες ιδέες για να βελτιώσεις το σπίτι σου, ή μπορεί να έχεις μια πιο έντονη επιθυμία να μάθεις περισσότερα για την οικογένεια και την ιστορία σου ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τις ρίζες σου. Ίσως μάθεις για την οικογενειακή σου κληρονομιά, πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

Όταν η Πανσέληνος του Σκορπιού λάμψει στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας Εικόνας σου, μπορεί να απελευθερωθείς από τις προσδοκίες του κόσμου για το ποιος/ποια θες να είσαι και να αγκαλιάσεις πλήρως τον πραγματικό σου εαυτό. Επίσης, μπορεί να βρεις κίνητρο να έρθεις σε επαφή με την τοπική σου κοινότητα ή να επισκεφθείς την ιδιαίτερη πατρίδα σου για να αποκτήσεις περισσότερη οπτική για την καταγωγή σου. Δεν είναι εύκολο να κοιτάξεις πίσω, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει.

Σκορπιέ, να ετοιμάζεσαι για κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σου. Η εποχή του Ταύρου φωτίζει τον 7ο οίκο των συνεργασιών σου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρίσκονται στο επίκεντρο μόνο οι ρομαντικές σου σχέσεις, αλλά και οι στενές φιλίες, οι συνεργάτες σου και ακόμη και οι υποψήφιοι εχθροί σου.

Όταν συμβεί η σύνοδος Δία και Ουρανού, μπορεί να νιώσεις την έμπνευση να δοκιμάσεις νέα πράγματα ή να ακολουθήσεις νέους δρόμους με τους τρέχοντες συντρόφους και φίλους σου, φέρνοντάς σας πιο κοντά από ποτέ. Με τη νέα σελήνη στον Ταύρο, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να θέσεις νέες προθέσεις για το τι θέλεις και χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου και για καλύτερους τρόπους να υποστηρίζεις εκείνους που αγαπάς.

Όταν ο Άρης μετακινηθεί στον Κριό, μπορεί να νιώσεις πιο γεμάτος ενέργεια για να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους με απτούς, πρακτικούς τρόπους, κάνοντάς σε πιο αξιόπιστο στήριγμα. Όταν η Πανσέληνος του Σκορπιού εμφανιστεί στον 1ο οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σου, μπορεί να απελευθερωθείς και να δείξεις το ποιος/ποια είσαι, να αναγνωρίσεις πόσο σίγουρος/η είσαι για τον εαυτό σου, ειδικά καθώς εμφανίζεσαι ως καλύτερος/η σύντροφος και φίλος/η. Ήρθε η ώρα να λάβεις σοβαρά υπόψη τις γνωριμίες σου, καθώς έχουν πολλά να σου δείξουν και πολλή αγάπη να σου δώσουν.