Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου: Καρκίνοι, βάλτε τέλος στις προβληματικές σχέσεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Έχετε φιλόδοξους στόχους, Κριοί, και κάποιοι από αυτούς αφορούν την καριέρα σας και το πώς θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας σας. Μπορείτε να κάνετε μια μίνι ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασής σας και, στη συνέχεια, να δείτε πού θέλετε να βελτιώσετε το μέλλον σας. Θέλεις να μείνεις εδώ που είσαι τώρα; Ελπίζετε να αλλάξετε δουλειά ή να πάρετε αυτό που έχετε μάθει να πετάτε μόνοι σας; Καταγράψτε αυτές τις σκέψεις και χρησιμοποιήστε τις για να δημιουργήσετε το πλάνο σταδιοδρομίας 1, 5 και 10 ετών.

Υπάρχει πάντα χώρος για ανάπτυξη, Ταύρε, και έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι θα θέλατε να δουλέψετε, ιδιαίτερα καθώς περιλαμβάνει τη ζωή της εσωτερικής σκέψης σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της προσωπικής σας φιλοσοφίας. Έχετε δημιουργήσει ποτέ μια δήλωση προσωπικής φιλοσοφίας; Σκεφτείτε τις βασικές σας αξίες και τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Ποιοι τομείς της ζωής σας ελπίζετε να έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Εστιάστε σε αυτά τα πράγματα.

Το να αποφασίσεις με ποιον και πότε θα περάσεις χρόνο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί και να κάνετε παρέα με οποιονδήποτε, αλλά είναι επίσης καλό να είστε επιλεκτικοί στην παρέα που έχετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε την ενέργειά σας ως ανεκτίμητη και μη αντικαταστάσιμη. Μερικές φορές είναι καλύτερο να περιμένεις τους καλύτερους τύπους ανθρώπων παρά να είσαι με άτομα που δεν αγαπάς για χάρη του να μην είσαι μόνος.

Κάποιοι λένε ότι οι σχέσεις δεν είναι απλώς συναισθηματικοί δεσμοί αλλά και επαγγελματικοί. Λοιπόν, οι συνεργασίες σας σας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι υποτίθεται; Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα των δεσμεύσεών σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποστασιοποιηθείτε από τις προβληματικές σχέσεις και να δουλέψετε πάνω σας. Μπορεί επίσης να δείτε ότι ορισμένα άτομα στη ζωή σας παρέχουν τη βέλτιστη αξία. Βασιστείτε σε αυτές τις συνεργασίες και φροντίστε να δείξετε την ευγνωμοσύνη και τον προσωπικό σας καλύτερο εαυτό.

Χρειάζεται να «θέλετε» να κάνετε πράγματα όταν πρέπει να γίνουν; Δεν είναι πάντα. Σήμερα μπορεί να είναι μια από αυτές τις βαρετές και κοσμικές δουλειές. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε ευχάριστο προσθέτοντας μουσική ή ένα podcast ή μια εκπομπή ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση στο παρασκήνιο. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της καθημερινής σας ρουτίνας και αυτή δεν είναι ημέρα για να παρακάμψετε όσα πρέπει να κάνετε. Μην κόβετε τις γωνίες και μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορεί να γίνει σήμερα. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας που παραμένετε πιστός στο πρόγραμμά σας.

Τι θα ήταν ο κόσμος αν δεν υπήρχαν όμορφα πράγματα; Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Αυτό ανοίγει την πόρτα στην έντεχνη έκφραση. Αν θέλετε να δοκιμάσετε να ζωγραφίσετε ή να σχεδιάσετε, ρίξτε μια ματιά σε τοπικά μαθήματα τέχνης στην κοινότητά σας. Αν προτιμάτε να παρατηρήσετε σπουδαία δουλειά από άλλους, επισκεφτείτε ένα μουσείο ή δείτε αν υπάρχει κάποιο τοπικό εστιατόριο που έχει έργα τέχνης καλλιτεχνών στους τοίχους του.

Απολαμβάνετε μια κλασική και μινιμαλιστική εμφάνιση στο σπίτι και η ακαταστασία μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί όχι μια γενική καθαριότητα; Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Επιβιβαστείτε όλη η οικογένεια και δείτε αν υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελαν να δωρίσουν σε ένα τοπικό καταφύγιο ή κατάστημα μικρού ειδών. Μπορείτε να ξεκινήσετε με κοινόχρηστους χώρους, όπως η κουζίνα ή το σαλόνι, και να το πάρετε από εκεί.

Είστε ευθύς σκοπευτής και δεν θα υπάρξει κανένας νικητής όταν πρόκειται για το τι πρέπει να πείτε. Τα καλά νέα είναι ότι η Σελήνη υποστηρίζει τη διαύγεια στη συνομιλία και μπορεί να φανείτε πολύ ειλικρινής αν δεν είστε προσεκτικοί. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας σας, γι’ αυτό παίξτε με τον τρόπο που θα θέλατε να πλαισιώσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα που πρέπει να δώσετε. Εάν βρίσκεστε στη μέση ενός διαζυγίου ή πρέπει να υποβάλετε μια απάντηση σε μια αίτηση ή ένα συμβόλαιο, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να το εξετάσετε και να το στείλετε.

Είναι καλό να έχετε μια σαφή εικόνα της οικονομικής σας κατάστασης. Εάν δεν το έχετε κάνει αυτόν τον μήνα, σκεφτείτε να ανακτήσετε τη δωρεάν πιστωτική σας έκθεση από ένα από τα τρία γραφεία αναφοράς. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων σας και σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο με χρέη, έσοδα και λογαριασμούς για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενός προϋπολογισμού εάν δεν το έχετε ήδη.

Είναι καλό να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου και είναι ακόμα καλύτερο να καταλάβεις γιατί σου αρέσουν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί να είναι μέρος του στυλ της προσωπικότητάς σας! Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της προσωπικής σας ταυτότητας. η τέλεια στιγμή για να κάνετε μερικά διαδικτυακά κουίζ προσωπικότητας. Μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και δείτε τι λένε.

Δεν χρειάζεται να είστε πολύ θρησκευόμενοι ή να αισθάνεστε εξαρτημένοι από ένα συγκεκριμένο είδος τελετουργίας για να συνδεθείτε με μια ανώτερη δύναμη. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα της πνευματικότητάς σας και είναι η τέλεια στιγμή να απομακρυνθείτε από τον υλισμό του κόσμου και να εστιάσετε στην εσωτερική σας ύπαρξη. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να μάθετε διαβάζοντας για τον διαλογισμό, την Καμπάλα ή τον μυστικισμό.

Το να βοηθάς τους άλλους μπορεί να σε βοηθήσει, Ιχθύ, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον τομέα του επιχειρηματικού σας δικτύου και αυτό μπορεί να είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συνεισφέρετε στο διαδίκτυο σχετικά με συμβουλές και κόλπα που σχετίζονται με θέματα στα οποία έχετε εμπειρία. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με την απομακρυσμένη εργασία ή την ταχυδακτυλουργία των γονέων ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση; Αναρτήστε μια ανάρτηση σχετικά με το θέμα στο LinkedIn ή ξεκινήστε το δικό σας TikTok για να δίνετε συμβουλές σε άλλους.