Home / Ψυχαγωγία / Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία με πωλήσεις πετρελαίων στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία με πωλήσεις πετρελαίων στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Παρασκευή, 19.4.2024, 07:53
Zappit@ZAPPIT_

“Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν”.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης μίλησε στο «Καλύτερα Αργά» για την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και προσωπικές εξομολογήσεις.

«Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα», παραδέχεται ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Είχα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν έχω τέτοια φιλοδοξία», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ καθόλου τη «φασαρία» αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να συγκρίνουμε το έργο του ενός σκηνοθέτη με τον άλλο, είναι ξεχωριστά σύμπαντα για μένα όλα αυτά», επισημαίνει ο επιτυχημένος δημιουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι», αποκαλύπτει στη συνέχεια της συνέντευξης ο Σωτήρης Τσαφούλιας.