Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Η περιοδεία του κ. Ανδρουλακη, συνδυάζεται με τις Γιορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι και περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ περπάτησε στην αγορά της πόλης του Αγρινίου όπου και συνομίλησε με πολίτες, ανθρώπους της αγοράς και εκπροσώπους της. Στις 12:30 είναι προγραμματισμένη πολιτική ομιλία σε κεντρικό καφέ στην αρχή της Ηλία Ηλιού.

«Καλώ κάθε πολίτη- όποιο κόμμα και αν ψήφισε- να αναλογιστεί πως αξιοποίησε η ΝΔ το 41% και τι έγινε μέσα σε ένα χρόνο. Βελτιώθηκε η ζωή του αγρότη, του φοιτητή, της οικογένειας, του μεταποιητή, της γυναίκας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που συνοδεύεται απο αρκετούς υποψήφιους ευρωβουλευτές, στην αρχή της ομιλίας του.

Δείτε φωτογραφίες:

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στις 18.00 θα μεταβεί στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων τον Απρίλιο του 1826.

Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί, αύριο, Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 11.00 στην Αμφιλοχία.

Εκεί, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Τορουνίδη, ενώ στη συνέχεια θα έχει ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες στην παραλία της πόλης.