Home / Ψυχαγωγία / Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα σωστά που έφυγα από την Κατερίνα Καινούργιου»
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα σωστά που έφυγα από την Κατερίνα Καινούργιου»
Σάββατο, 27.4.2024, 21:58
Zappit@ZAPPIT_

“Όλοι μας ευθυνόμαστε, όπως δεν θα κάτσω να φτιάξω και το δικό μου αφήγημα για να σώσω τον πωπό μου. Η εκπομπή κόπηκε, είναι ξεκάθαρο” ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα», για την πρόταση της Κατερίνας Καινούργιου να επιστρέψει στην εκπομπή και για τις επιθέσεις που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

«Να πω ότι ήμουν σε μία εκπομπή που κόπηκε και εγώ να πανηγυρίζω; Όλοι μας ευθυνόμαστε, όπως δεν θα κάτσω να φτιάξω και το δικό μου αφήγημα για να σώσω τον πωπό μου. Η εκπομπή κόπηκε, είναι ξεκάθαρο. Αν πήγαινε καλά, θα έβρισκε το κανάλι έναν τρόπο να υπάρχει. Ας πούμε όλοι μας ένα εγώ φταίω και θα είμαστε όλοι μας καλύτεροι και για αυτά που θα χτίσουμε και για αυτά που θα πράξουμε του χρόνου» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα και έκανα σωστά που έφυγα από την Κατερίνα Καινούργιου» συνέχισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και απάντησε για την πρόταση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα να επιστρέψει στην εκπομπή της: «Την ευχαριστώ πολύ και με τιμούν τα λόγια που είπε δημόσια. Θα το ξανασκεφτούμε και θα γίνει το καλύτερο για όλους».