Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό στην αστυνομία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ανήκουν στον ίδιο σύλλογο και συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο, ανέφερε η Sun.

Ο ένας παίκτης, 19 ετών, φέρεται να συνομίλησε με την αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό, προτού συλληφθεί επίσημα. Ανακρίθηκε από τους ντετέκτιβ, αφού πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.

Ο άλλος παίκτης, ο οποίος είναι επίσης 19 ετών, συνελήφθη την επόμενη ημέρα και αργότερα ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς ως ύποπτος για βιασμό.

Και οι δύο παίκτες φέρονται τώρα να έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, αναφέρει το ίδιο μέσο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη Sun: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από αναφορά για βιασμό. Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν έκτοτε ελεύθεροι με εγγύηση της αστυνομίας».

Μια πηγή δήλωσε επίσης στη Sun ότι η αστυνομία έφτασε στο γήπεδο και συνομίλησε με έναν από τους παίκτες σε «ένα ιδιωτικό δωμάτιο εντός του γηπέδου».

Πρόσθεσε ότι έφυγε από εκεί με «ένα άλλο άτομο» και συνελήφθη επίσημα αργότερα το ίδιο βράδυ.

Εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε στη Sun: «Καθώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο».