Πύρρος Δήμας: Απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (23/4) ο Πύρρος Δήμας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Ολυμπιονίκης απάντησε για πρώτη φορά και για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του, Μαρίας, η οποία χρησιμοποιεί πλέον το επώνυμο της μητέρας της.

Συγκεκριμένα ο Πύρρος Δήμας ξεκαθάρισε: «Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης…».

«Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου», πρόσθεσε.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και βρήκαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό στα παιδιά μου δεν  καλοάρεσε όλη αυτή ιστορία.

Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με την οικογένειά μου».

«Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση. Με τα παιδιά μου είμαστε μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση», σημείωσε.