Πόπη Μαλλιωτάκη: Πώς σχολίασε την υποψηφιότητα της Αγγελικής Ηλιάδη στις Ευρωεκλογές

Την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον γιο της Βασίλη Λαζαρίδη συνάντησαν, σε βραδινή τους έξοδο, οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητα της Αγγελικής Ηλιάδη στις Ευρωεκλογές, η οποία κατεβαίνει με το κόμμα “Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός”.

Ερωτηθείσα για το πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει ποτέ στην πίστα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως: «Είχα ράψει σε ένα ατελιέ ένα πάρα πολύ ωραίο φόρεμα για να πάω τότε στην εκπομπή του Θέμου και κόστιζε 2.500 ευρώ. Είχα κάνει και το ίδιο παπούτσι παραγγελία με το ίδιο ύφασμα. Ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό. Το φόρεσα μόνο εκείνη την ημέρα που πήγα στον Θέμο».

«Με τον γιο μου μπορούμε να τσακωθούμε για απλά πράγματα καθημερινά. Συνέχεια λέω στον γιο μου να πάρει ζακέτα γιατί βγαίνει γυμνός. Όμως για τάπερ δεν του έχω πει ποτέ», εξήγησε στην συνέχεια.

Για την υποψηφιότητα της Αγγελικής Ηλιάδη είπε: «Στις περιφερειακές εκλογές βγήκα τρίτη. Πήγα πολύ καλά. Μια χαρά μου φαίνεται που κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Αγγελική Ηλιάδη. Μπορεί και να βγει. Να μην το βάζει κάτω και πιστεύω ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά».