Πρωτότυπες λαμπάδες με κοσμήματα, με την υπογραφή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη!

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και μετράμε ήδη αντίστροφα για το Πάσχα και την περίοδο των εορτών. Και πως θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε και να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν την περίοδο; Mα φυσικά με την αγορά μοναδικών και πρωτότυπων πασχαλινών λαμπάδων! Γι’ αυτόν τον λόγο και φέτος το Πάσχα, η Άννα Μαρία Μαζαράκη σχεδίασε τις πιο όμορφες και πρωτότυπες λαμπάδες με κοσμήματα για να τις δωρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και φυσικά στα βαφτιστήρια σας!

Η λαμπάδα είναι ένα πασχαλινό έθιμο που χρονολογείται από πολύ παλιά και συμβολίζει την Ανάσταση του Χριστού. Κάθε χρόνο, οι νονοί και νονές αναζητούν μια μοναδική επιλογή σε λαμπάδες για να δωρίσουν στο βαφτιστήρι τους και που θα τους συντροφεύσει εκείνη την ημέρα στην εκκλησία. Αν λοιπόν και εσείς αναζητάτε μια ιδιαίτερη πρόταση που θα είναι πρωτότυπη, επιλέξτε μια λαμπάδα με τα μοναδικά κοσμήματα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη που συνοδεύονται από ένα όμορφο χάρτινο κουτί με το λογότυπο της εταιρείας!

Μοναδικές και πρωτότυπες οι λαμπάδες με κοσμήματα…

Και αυτή τη χρονιά, οι λαμπάδες με κοσμήματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα χαρίσουν μια μοναδική πινελιά στις γιορτινές στιγμές. Λαμπάδες με όμορφα κρεμαστά κολιέ με αυγό, λαμπάδες με μαργαριτάρια, λαμπάδες με βραχιόλια που τις κοσμούν ένα διακριτικό ματάκι από γυαλί μουράνο και πολλά ακόμη σχέδια που όποιο και αν επιλέξετε από τη φετινή συλλογή, η επιλογή αυτή θα χαρίσει μια εκλεπτυσμένη ανανέωση στην παραδοσιακή λαμπάδα. Αυτές οι λαμπάδες σχεδιάστηκαν για να δώσουν μια νότα λάμψης και πολυτέλειας σε κάθε παραλήπτη  όπου σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την πρωτοτυπία, τη διαχρονικότητα με τον εκλεπτυσμό, αυτές οι λαμπάδες αναδεικνύουν μια μοναδική σύγχρονη αισθητική. Κάνοντας μια τέτοια επιλογή και διαλέγοντας μια ιδιαίτερη λαμπάδα, δείχνουμε την εκτίμησή μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ιδανική αγορά για την αγαπημένη σας φίλη, μητέρα, αδελφή,  συνάδελφο και σύντροφο είναι η λαμπάδα με το μαργαριτάρι όπου θα το βρείτε σε δύο χρώματα, στο ροζ και στο εκρού με τα αρωματικά κεριά να χαρίζουν ένα άρωμα φρεσκάδας. Για τον σύντροφο και τον αγαπημένο σας φίλο, επιλέξτε μια μαύρη λαμπάδα με ένα μακραμέ βραχιόλι με ματάκι και δωρίστε την με μια κάρτα ευχών.

Με τη λάμψη των υπέροχων κοσμημάτων και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έχει προσθέσει η Άννα Μαρία Μαζαράκη, αυτές οι λαμπάδες συμβολίζουν την αγάπη και την εκτίμησή μας σε κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο. Η επιλογή μιας λαμπάδας μπορεί να συνδυαστεί με τη συλλογή κοσμημάτων που έχουν σχεδιαστεί για την περίοδο του Πάσχα όπου θα βρείτε χαριτωμένα σχέδια με πασχαλινές φιγούρες όπως ο λαγός, η πασχαλίτσα, το καρότο και τα αυγά. Αναζητήστε αυτές τις γλυκές επιλογές κοσμημάτων σε σκουλαρίκια και κολιέ στο e-shop ή σε ένα φυσικό κατάστημα Anna Maria Mazaraki για να χαρίσετε στις μικρές κυρίες και στις όμορφες γυναίκες της ζωής σας ιδιαίτερα πασχαλινά κοσμήματα.

Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να δημιουργηθεί μια λαμπάδα η οποία θα χαρίσει τα πιο όμορφα χαμόγελα. Με λάμψη, ρομαντισμό και αγάπη, οι πασχαλινές λαμπάδες με κοσμήματα προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στους αγαπημένους μας.