Ο Mugen, ένας 14χρονος πρόσφυγας πολέμου, προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κοινωνία του Βασιλείου των Togars, ενός εκ των Βασιλείων των Ονείρων που κατάφερε να βρίσκεται στις τάξεις των νικητών μετά από έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο. Παρότι σέβεται τις παραδόσεις της νέας του πατρίδας, ο νεαρός αντιμετωπίζει συχνά bullying από τους συμμαθητές του, ρατσισμό και πολλές δυσκολίες. Δεν το βάζει όμως κάτω και συνεχίζει, για να πετύχει τους στόχους του και να γίνει ο επόμενος Κυνηγός Ονείρων που θα εξερευνήσει άλλα βασίλεια.
 

Δύο πολύ επίκαιρα και συναφή με τη σύγχρονη πραγματικότητα κοινωνικά ζητήματα, το προσφυγικό και τον σχολικό εκφοβισμό, αγγίζουν στο νέο τους Manga (ιαπωνικό κόμικ) με τίτλο «The Kingdoms of Dreams» οι Θεσσαλονικείς Mangatellers, κατά κόσμον Ραφαήλ Βουτσίδης και Καριοφύλλης Χρίστος Χατζόπουλος, το οποίο στις 10 Μαΐου θα πάρει τον δρόμο του krowdfunding μέσω της πλατφόρμας Kickstarter (https://kck.st/4cv3aFr). Στόχος είναι το νέο ιαπωνικό κόμικ που έχουν εμπνευστεί, το πέμπτο στη σειρά, να πάρει σάρκα και οστά ή αλλιώς να μετατραπεί σε σελίδες, να τυπωθεί και να φτάσει στους υποστηρικτές του σε όλο τον κόσμο, από την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιαπωνία. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο κομμάτι της ιστορίας, αφού ο σχεδιασμός προβλέπει τριλογία.

Τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν οι δύο φίλοι μέσα από αυτή την περιπέτεια φαντασίας είναι πολλά. Στο Βασίλειο των Togars, όπου κατοικούν άνθρωποι-γάτες και μετρά ιδιαίτερα η φυλή του ζώου από την οποία προέρχεται κανείς, ο Mugen, άνθρωπος-πίθηκος, πρόσχαρος, δυνατός, γρήγορος, που δεν έχει γνωρίσει τη χώρα καταγωγής του και βρίσκεται από μικρή ηλικία στη νέα του πατρίδα, καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά δυσκολιών, με πρώτο τον ρατσισμό, και να δείξει ότι με το ήθος, τον κόπο, τον σεβασμό και την ελπίδα στην καρδιά μπορεί κανείς να τα καταφέρει στο τέλος, να ξεπεράσει τα εμπόδια και να αποδείξει την αξία του. Οι αναφορές στο ζωικό βασίλειο αντλούν σε μεγάλο βαθμό την έμπνευσή τους από τους Μύθους του Αισώπου, ενώ ο κεντρικός χαρακτήρας Mugen «ακουμπά» πάνω στην ομώνυμη ιαπωνική θεότητα ενός πανίσχυρου πολεμιστή. Το δε Βασίλειο των Togars έχει ομοιότητες ως κοινωνική δομή με την ελληνική κοινωνία, που αγαπά και ζει με βάση τις παραδόσεις. «Πάντα βάζουμε το ελληνικό στοιχείο στα Manga μας, παρόλο που κινούμαστε με γνώμονα τα ιαπωνικά πρότυπα» λέει στη Voria.gr ο Καριοφύλλης Χρίστος Χατζόπουλος, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία των Mangatellers με την ιαπωνική πρεσβεία στην Ελλάδα.  
Στο «Kingdoms of Dreams» -ένα shonen manga με target group κυρίως εφήβους και πρωταγωνιστή ένα αγόρι- οι δύο Θεσσαλονικείς γράφουν το σενάριο, σκηνοθετούν και κάνουν την παραγωγή, ενώ συνεργάζονται με τον γνωστό Γάλλο Manga καλλιτέχνη, Valentin Serber, στο κομμάτι του σκίτσου.

Manga με άρωμα… Θεσσαλονίκης

Μέχρι στιγμής οι Mangatellers έχουν κυκλοφορήσει από τη Θεσσαλονίκη συνολικά τέσσερα ιαπωνικά κόμικ σε 1.000 αντίτυπα, πάντα με τη μέθοδο του krowdfunding, υπερκαλύπτοντας κάθε φορά τον χρηματικό τους στόχο. Άλλωστε, παρόλο που ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο, οι λάτρεις των Manga εξακολουθούν να θέλουν να αγγίζουν και να μυρίζουν το χαρτί κι αφού διαβάσουν την ιστορία, να κρατούν το κόμικ στη βιβλιοθήκη τους σαν κάτι πολύτιμο.  Έτσι, τα πρώτα κεφάλαια των Manga τους -στα οποία η πρόσβαση είναι ελεύθερη ως ένα δέλεαρ για τους αναγνώστες- έχουν ψηφιακή μορφή, το έργο όμως καταλήγει ολοκληρωμένο σε έντυπη μορφή, περνώντας μέσα από την Kickstarter πλατφόρμα.  
Τα κόμικ των Mangatellers –που κυμαίνονται μεταξύ 150 και 200 σελίδων- κυκλοφορούν στα αγγλικά και έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, τα ρώσικα και τα γερμανικά. Το 2025 αναμένεται μάλιστα να κυκλοφορήσει και το δεύτερο μέρος του έργου τους «Mythos», που βγήκε στην πρώτη του έκδοση το 2022 με αναφορές στην ελληνική μυθολογία.
Ο Καριοφύλλης Χρίστος με σπουδές στα Οικονομικά και μεταπτυχιακό στα πληροφοριακά συστήματα και ο Ραφαήλ Βουτσίδης με σπουδές στα λογιστικά και μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά, άρχισαν να γράφουν τα ελληνικά τους Manga το 2008, πήραν όμως τη μορφή των Mangatellers το 2011.