Home / Ψυχαγωγία / Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα, ζήτησα συγνώμη και από αυτόν και από τα παιδιά του»
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα, ζήτησα συγνώμη και από αυτόν και από τα παιδιά του»
Πέμπτη, 18.4.2024, 01:07
Zappit@ZAPPIT_

“Έψαξα να βρω το τηλέφωνο του και τον πήρα την ίδια στιγμή, του ζήτησα συγνώμη και του έκανε εντύπωση” περιγράφει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, δε, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την προσωπική του για το υπάρχον τηλεοπτικό τοπίο ενώ αποκάλυψε τη συγνώμη που ζήτησε από τον Στέλιο Κρητικό..

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση νομίζω ότι είναι λίγο σε… κατάσταση νευρικής κρίσης! Αλλάζουν τα πράγματα, βλέπουμε ότι είναι η πρώτη σεζόν που μιλάμε όλο και περισσότερο για τα λεγόμενα others κοινά και τις εναλλακτικές που έχει ο τηλεθεατής για άλλες επιλογές. Αυτό λοιπόν το ότι αυξάνεται, πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες και τους ανθρώπους της τηλεόρασης για να δουν τι θα κάνουν. Ελπίζω να το κάνουν αργότερα γιατί τώρα νομίζω πως είναι σε φάση πανικού».

«Έχω πάρει τηλέφωνο να ζητήσω συγνώμη. Δηλαδή έτυχε να δω έναν άνθρωπο να λέει «ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τότε με είχε καταθάψει» αν και είχαν περάσει δυο χρόνια. Στην εποχή του Survivor από τον Στέλιο Κρητικό, τον ηθοποιό. Έκραζαν στο Twitter και τότε είχα κράξει και γω».

«Ξυπνάω μια μέρα, τότε ήμουν τηλεοπτικά με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη και βλέπω σε ένα σάιτ να λέει ότι «μίλαγε με τον χειρότερο τρόπο για μένα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και στεναχωρέθηκαν τα παιδιά μου». Ήθελα να βάλω τα κλάματα. Ψάχνω να βρω το τηλέφωνο του και τον πήρα την ίδια στιγμή, του ζήτησα συγνώμη και του έκανε εντύπωση. Ενώ του είχα ζητήσει συγνώμη και δεν μου ζήτησε ο άνθρωπος τίποτα, δυο μέρες μετά που βγήκα στην εκπομπή, του ζήτησα συγνώμη και στον αέρα γιατί ένιωθα άσχημα».

«Αν ο άλλος μου έλεγε «θα ζητήσεις συγνώμη»… Αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι τόσο ευγενικός. Δηλαδή του ζήτησα συγνώμη, μου είπε «δεκτό» και του λέω «ζήτα συγνώμη και από τα παιδιά σου» και το είπα και στην εκπομπή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.