Home / Ψυχαγωγία / Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν «έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις» και με πείραζε, με έκαναν να νιώσω άσχημα»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν «έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις» και με πείραζε, με έκαναν να νιώσω άσχημα»
Παρασκευή, 19.4.2024, 01:09
Zappit@ZAPPIT_

“Προσπαθούσα να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα και αισθανόμουν πολύ άσχημα” ομολογεί η Παναγιώτα Βλαντή.

Στο νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη βρέθηκε καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή, το βράδυ της Πέμπτης, στον Alpha. Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν αγαπούσε τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν ορισμένη την εξωτερική της εμφάνιση στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Ειδικότερα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν ήμουν η «όμορφη του σχολείου». Η αδελφή μου ήταν η σταρ, εγώ ήμουν ένα ήσυχο παιδί και στο ντύσιμο. Ήσυχη, πολύ χαμηλών τόνων. Δεν με απασχολούσε, δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη και δεν με καμάρωνα».

«Έρχεται ο ρόλος της Σιλβή για να καταγραφείς, εκτός όλων των άλλων, η πιο σέξι γυναίκα σε αυτή την 20ετία της ιδιωτικής τηλεόρασης» υπογράμμισε ο οικοδεσπότης για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του ως εξής. «Δεν το περίμενα. Ήταν σέξι ο ρόλος, ναι αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση μεγάλη έκταση. Λιγάκι με σόκαρε, πρέπει να σου πω. Ακόμα και σήμερα, Παναγιώτα με λένε στο δρόμο, αλλά η Σιλβή είναι ο ρόλος που αγαπάνε πάρα πολύ. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές μετά και καλές, όπως και θέατρο, αλλά έχουν κολλήσει στη Σιλβή».

«Η ομορφιά, σε όποια δουλειά και αν πας, είναι αποδεχτή αλλά ταυτόχρονα κάποιες φορές γυρνάει και μπούμερανγκ. Πρέπει πάντα κάτι να αποδείξεις, να κάνεις έναν αγώνα για να πείσεις τους άλλους ότι δεν είσαι μόνο όμορφη. Παλιότερα υπήρχε η φήμη, πολύ πριν από μένα, ότι ωραία και νόστιμη ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλή. Ένιωθα ενοχή για την ομορφιά, φυσικά. Όταν πρωτομπήκα στη σχολή, κάποιοι μου έλεγαν «έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις» και εμένα αυτό με πείραζε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Παναγιώτα Βλαντή στη συζήτηση που είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη το βράδυ της Πέμπτης.

«Οπότε πάντα κυνηγούσα να κάνω ρόλους μαμάδες και γιαγιάδες στη σχολή, να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα».