«Ο 65χρονος πατέρας μου θέλει να παντρευτεί την 23χρονη σύντροφό του» – Η 36χρονη θεωρεί ότι θα καταστρέψει τη ζωή τους

Οι γονείς της 36χρονης γυναίκας της ιστορίας αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από τρία χρόνια και, δύο χρόνια πριν, πήραν διαζύγιο. Ανατρέχοντας στην παιδική της ηλικία, η γυναίκα αφηγείται ότι ο πατέρας της ήταν υπέροχος μαζί της, προστατευτικός και υποστηρικτικός σε ό,τι και αν ήθελε να κάνει. Ως παιδί, αγαπούσε και εμπιστευόταν τον πατέρα της, όμως σήμερα, δεν τον αναγνωρίζει. Η αιτία αυτής της μεταστροφής είναι ότι, ο 65χρονος πατέρας της, της αποκάλυψε πρόσφατα τη σχέση του με μία 23χρονη, την οποία θέλει να παντρευτεί, πράγμα που αδυνατεί να κατανοήσει.

Ο σύζυγος της 36χρονης είδε τυχαία την 23χρονη καθώς έβγαινε από το σπίτι του 65χρονου και από όσο μπόρεσε να καταλάβει, μοιάζει να είναι influencer ή κάτι σχετικό.

Όταν αρχικά ο πατέρας της είχε ανακοινώσει ότι έχει σύντροφο, τα παιδιά του χάρηκαν, θεωρώντας ότι τώρα θα έχει μία σύντροφο να τον νοιάζεται. Όταν όμως έμαθε για τη διαφορά ηλικίας των 42 ετών, η γυναίκα δεν ήθελε να γνωρίσει τη νέα σύντροφο του πατέρα της και πλέον ελπίζει να μην βρεθεί ποτέ στον δρόμο της.

Επίσης, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παρευρεθεί στον γάμο του πατέρα της, τον οποίo σκέφτεται να βγάλει εντελώς από τη ζωή της. «Η σχέση με διαφορά ηλικίας 42 χρόνια φαίνεται για σχέση εκμετάλλευσης», εξηγεί. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να διαλέξει μία γυναίκα τόσο μικρότερη από τις ίδιες του τις κόρες (είμαστε 4, από 30 έως 36 ετών)

Όπως επίσης, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ένα κορίτσι 23 ετών που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, να θέλει να είναι με έναν 65χρονο. Το περίεργο είναι ότι η κοπέλα αυτή, θέλει να κάνει και παιδιά. Νιώθω ότι πατέρας μου πάει να καταστρέψει τις ζωές όλων μας».

«Η αδελφή μου (32 ετών), έχει ήδη κόψει επαφές μαζί του, και δεν έχει σκοπό να του ξαναμιλήσει αν δεν τη χωρίσει. Θεωρεί ότι είναι η χειρότερη απόφαση που μπορεί να πάρει και, αν την πάρει, θα δείχνει μία σειρά σοβαρών λαθών στη ζωή του. Βέβαια, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά αυτή η τροπή με έχει κάνει να αμφισβητώ τα πάντα».

Η γυναίκα έχει χάσει τον ύπνο της με την απόφαση του πατέρα της, ν’ αποκτήσει μία μητριά τόσο μικρότερη από την ίδια.

Όπως εξηγεί η γυναίκα, αν ο πατέρας της έβρισκε μία γυναίκα στα 45 ή στα 50, θα τον υποστήριζε άνευ όρων. Ακόμη και αν τους ανακοίνωνε ότι ήθελε να κάνει σχέση με άνδρα, θα το δεχόταν με μεγαλύτερη ευκολία. Όμως δεν συμφωνεί καθόλου με την επιθυμία του πατέρα της να παντρευτεί ένα 23χρονο κορίτσι.

«Έχει περάσει άλλος από παρόμοια κατάσταση;», αναρωτιέται. «Πώς το διαχειριστήκατε και, τι έγινε στο τέλος; Μπορεί μία τέτοια σχέση να πετύχει; Είναι δυνατόν να έχω μητριά μικρότερη από εμένα; Μήπως αντιδρώ υπερβολικά;»