Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές 2024.

Το παρών στην εκδήλωση δίνει πλήθος φίλων και στελεχών του κόμματος, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Κέντρο Πολιτισμού.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ευδιάθετος, ενώ πλήθος φίλων του κόμματος τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγάλουν μία selfie.

Πλήθος κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος,για την παρουσίαση του ευρωψηφολεδτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98.4», έκανε λόγο για ένα ευρωψηφοδέλτιο «νέο, σύγχρονο και ελπιδοφόρο», «με ισχυρούς συμβολισμούς, όπως θα δείτε και από την πεντάδα που θα παρουσιαστεί σήμερα, με ανθρώπους που έχουν διακριθεί στα επαγγελματικά τους περιβάλλοντα, ανθρώπους που πιστεύουν στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θέλουν να προσφέρουν με την επαγγελματική τους εμπειρία στο ευρωπαϊκό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

«Το μήνυμα που στέλνουμε στους πολίτες είναι ότι πρέπει να μας εμπιστευτούν, αλλά συγχρόνως το μήνυμα προς τους υποψηφίους μας είναι ότι τίποτα δεν τελειώνει μετά τις ευρωεκλογές». Εξήγησε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι θα διακριθούν με την ψήφο των πολιτών, «το ευρωψηφοδέλτιο αποτελεί μια δεξαμενή νέων στελεχών για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίοι θα μείνουν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα δουλέψουν για την επόμενη μέρα», προσέθεσε.

Για «κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και δυναμικής παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε αυτές τις ευρωεκλογές, η οποία κατά τη δική μου εκτίμηση και από τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο θα είναι τέτοια που θα δρομολογήσει τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική αλλαγή», έκανε λόγο κατά την είσοδό της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη

«Γυρνάμε σελίδα, αφήνουμε πίσω την απαισιοδοξία. Είναι η πρώτη εθνική μάχη μετά τις εθνικές εκλογές του ’23. Πάμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι έχουμε ένα υπέροχο ευρωψηφοδέλτιο. Είμαι να πάμε και είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, Δώρα Τσαμπάζη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, Δώρα Τσαμπάζη

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου