Home / Ψυχαγωγία / Ο Ηλίας Ψινάκης κατακεραυνώνει την Μαίρη Συνατσάκη: «Ήταν πρόστυχο, άρχισε να με λέει βιαστή»
Ο Ηλίας Ψινάκης κατακεραυνώνει την Μαίρη Συνατσάκη: «Ήταν πρόστυχο, άρχισε να με λέει βιαστή»
Κυριακή, 28.4.2024, 11:37
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν πρέπει να πιάνεις το metoo στο στόμα σου για να πουλάς ρουχαλάκια” επισημαίνει ο Ηλίας ψινάκης.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του J2US, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον συνάντησαν στο στούντιο της εκπομπής του Alpha. Μάλιστα, όπως είδαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1, ο γνωστός μάνατζερ εξήγησε γιατί αντιπαθεί πλέον την Μαίρη Συνατσάκη.

Αναστασοπούλου – Ψινάκης σε αδιανόητο επεισόδιο για τη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κ. Στρατής δεν ενοχλήθηκε (σ.σ. με αυτό που είπα), αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε «ψηφίστε μας» και είναι πολύ κύριος».

«Όλα αυτά που είχε πει η κυρία Συνατσάκη τότε θεωρείτε πως ήταν άδικα προς το πρόσωπο σας;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης, «όχι, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπο μου, εμένα δεν με νοιάζει. Άρχισε όμως με τα metoo, ως ο σταυροφόρος των metoo, να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να κράζουν και να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία για μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της».

«Γιατί μάλλον δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου όπως έπρεπε για να τον βάλει στη θέση του. Αυτά. Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ηλίας Ψινάκης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωινό της Κυριακής.