Η Κ19 του Ολυμπιακού «τρέλανε» όλη την Ευρώπη, καθώς μετά από μία ανεπανάληπτη σεζόν έγραψε ιστορία και κατέκτησε το Youth League, επικρατώντας στον τελικό στη Νιόν με 3-0 της Μίλαν.

Τα «χρυσά μωρά» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποιώντας άλλη μία επική εμφάνιση στον τελικό της Νιόν, στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο που το καταφέρνει.

Οι «Μπέμπηδες» του Ολυμπιακού συζητιούνται σε κάθε γωνία της Ευρώπης για αυτό που κατάφεραν φέτος, ενώ προκάλεσαν… αμόκ και στην Αγγλία και τον σπίκερ που έκανε την περιγραφή του ματς και… εκστασιάστηκε με την ομαδάρα των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος σπίκερ «τρελάθηκε» με τις γκολάρες των Πειραιωτών και αποθέωσε τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Συλαιδόπουλου, με αποκορύφωμα φυσικά το φανταστικό τέρμα που πέτυχε ο Θεοφάνης Μπακούλας για το 3-0 και το «κερασάκι» στην τούρτα με ένα ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι.

«Οοοοοο ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ. Ένα θαύμα…», φώναζε ο Βρετανός σε μία ανατριχιαστική περιγραφή στον τελικό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο σπίκερ έκανε την άρχή στο 1-0 του Μουζακίτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μουζακίτης… Ο Γάλλος τερματοφύλακας περιμένει, αλλά ο Μουζακίτης δίνει στον Ολυμπιακό το προβάδισμα. Η ελληνική ομάδα προηγείται στον τελικό».

Ένα λεπτό αργότερα και μετά από την εξαιρετική ενέργεια του Παπακανέλλου από τα δεξιά, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των πρωταθλητών Ευρώπης ανέβασε ξανά την… ένταση σε μία απίθανη περιγραφή: «Παπακανέλλος. Τρομερή κούρσα, υπέροχο γκολ. Αντώνης Πα-πα-κα-νελ-λος. Με δεύτερο σε δύο λεπτά για τον Ολυμπιακό. Και τώρα ίσως το όνειρο να γίνει πραγματικότητα».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπακούλας πέτυχε το γκολ της χρονιάς στο Youth League με το φανταστικό ψαλίδι για το 3-0 και ο σπίκερ εκστασιάστηκε και αποθέωσε τους Πειραιώτες για όσα κατάφεραν σε μία μυθική χρονιά, φωνάζοντας: «Τι ιστορία είναι αυτή στη Νιόν. Οοοοο ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ με ένα υπέροχο υπέροχο γκολ για να δώσει το Υοuth League στον Ολυμπιακό. Μία ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα θαύμα από τον Θεοφάνη Μπακούλα».