Το περιεχόμενο που προστέθηκε τον Απρίλιο στο Netflix ήταν εξαιρετικό. Από καλλιτεχνικά θρίλερ, όπως το Ripley, μέχρι υπερφυσικές ταινίες, όπως το Dead Boy Detectives, και το δράμα Baby Reindeer.

Η προγραμματική λίστα του Netflix για τον Μάιο δεν φαίνεται να είναι τόσο γεμάτη όσο τον Απρίλιο, αλλά υπάρχουν μερικές σειρές με τις οποίες αξίζει να ασχοληθείτε. Υπάρχει μια μεγάλου προϋπολογισμού προσαρμογή ενός αναγνωρισμένου μυθιστορήματος, μία σειρά μυστήριου και μια σειρά για έναν άνδρα και τη μαριονέτα του που αναζητούν ένα εξαφανισμένο παιδί.

Με φόντο τη Νέα Υόρκη του ’80, το Eric είναι ένα νέο συγκινητικό θρίλερ από την Άμπι Μόργκαν με θέμα την απεγνωσμένη αναζήτηση ενός πατέρα για τον εννιάχρονο γιο του, ο οποίος εξαφανίζεται ένα πρωί πηγαίνοντας στο σχολείο.

Ο Βίνσεντ, ένας από τους κορυφαίους κουκλοπαίκτες της Νέας Υόρκης και δημιουργός της παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής “Good Day Sunshine”, δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του γιου του, Έντγκαρ, και γίνεται ολοένα και πιο αγχωμένος και νευρικός. Νιώθοντας απέχθεια για τον εαυτό του και ενοχή για την εξαφάνιση του Έντγκαρ, ο Βίνσεντ ασχολείται εμμονικά με ένα μπλε τέρας, τον Έρικ, που έχει ζωγραφίσει ο γιος του, σίγουρος ότι, αν καταφέρει να βγάλει τον Έρικ στην τηλεόραση, τότε θα επιστρέψει και ο Έντγκαρ.

Καθώς η ολοένα και πιο καταστροφική συμπεριφορά του Βίνσεντ τον αποξενώνει από την οικογένεια, τους συναδέλφους του και τους αστυνομικούς που προσπαθούν να τον βοηθήσουν, ο μοναδικός του σύμμαχος στην προσπάθειά του να φέρει πίσω τον γιο του είναι ο Έρικ, μια αναγκαία αυταπάτη.

Όταν ο μεγαλομεσίτης της Ατλάντας Τσάρλι Κρόκερ έρχεται αντιμέτωπος με την ξαφνική χρεοκοπία, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα συγκρούονται, καθώς ο Τσάρλι υπερασπίζεται την αυτοκρατορία του από εκείνους που προσπαθούν να επωφεληθούν από την πτώση του.

Το “Μπόντκιν” (προσωρινός τίτλος) είναι ένα σκοτεινό κωμικό θρίλερ για μια ετερόκλητη ομάδα podcaster που αναλαμβάνει να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών αγνώστων σε μια ειδυλλιακή, παραθαλάσσια μικρή πόλη της Ιρλανδίας.

Στην πορεία της έρευνάς τους όμως, οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν μια ιστορία πολύ πιο μεγάλη και αλλόκοτη από αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Καθώς οι ήρωές μας προσπαθούν να διακρίνουν την αλήθεια από τη φαντασία, για την υπόθεση, τους συναδέλφους τους και, το πιο οδυνηρό, για τους εαυτούς τους, η σειρά θέτει υπό αμφισβήτηση την αντίληψή μας για την αλήθεια και αποκαλύπτει τις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας για να δικαιολογήσουμε τις πεποιθήσεις μας και να αναγνωρίσουμε τους φόβους μας.

Πηγή: FOXreport.gr

Ακόμη 2 δωρεάν παιχνίδια προσφέρει το Epic Games Store – Μέχρι πότε μπορείτε να τα αποκτήσετε

Οι 5 φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να αναζητείται στο Google καθώς σας θέτουν σε κίνδυνο – Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί