Το νέο hot μοντέλο στην κατηγορία των Rally Raid από την Kove έφτασε στη χώρα μας και αναμένεται να βάλει… φωτιά στο καλοκαίρι μας.

Ένα από τα μοντέλα της Kove που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες είναι το 450 Rally. Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα που φτιάχτηκε για τους αγώνες Rally Raid με εξαιρετικό Off-Road χαρακτήρα πολύ δυνατές επιδόσεις και προσιτή τιμή. 

Οι πρώτες μοτοσικλέτες έχουν ξεκινήσει να παραδίδονται στους πελάτες και όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της Γκοργκόλης Α.Ε. όσα μοντέλα φτάνουν στη χώρα μας είναι ήδη πουλημένα.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα πρώτα μοντέλα που έφτασαν στην Ελλάδα και μάλιστα να ακούσουμε τον ήχο του κινητήρα της Kove 450 Rally.

Η μοτοσικλέτα είναι πολύ καλοφτιαγμένη με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και έντονα τα χωμάτινα χαρακτηριστικά της. Οι ακτινωτοί τροχοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, η λεπτή σιλουέτα, το φαρδύ τιμόνι και η όρθια θέση οδήγησης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σε βάζουν σε θέση μάχης για οποιοδήποτε χωμάτινη διαδρομή.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 450 κ.εκ. με απόδοση 42 ίππους, το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB με πιρούνι 49 χιλ. και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ διαδρομής 304 χιλιοστών πίσω. Στον εξοπλισμό η μοτοσικλέτα διαθέτει ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και διπλό ρεζερβουάρ χωρητικότητας 16 λίτρων.

Η παραδόσεις των καινούργιων Kove 450 Rally συνεχίζονται με την τιμή της μοτοσικλέτας να βρίσκεται στα 8.990€. Στην ειδική σελίδα της Kove για το 450 Rally υπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας που αν τη συμπληρώσετε ίσως λάβετε μια ειδική προσφορά για τη μοτοσικλέτα.