Home / Ψυχαγωγία / Νόνη Δούνια για Παπανώτα: «Τέτοια σεξιστικά σχόλια δεν πρέπει να χωράνε στον δημόσιο λόγο»
Νόνη Δούνια για Παπανώτα: «Τέτοια σεξιστικά σχόλια δεν πρέπει να χωράνε στον δημόσιο λόγο»
Παρασκευή, 19.4.2024, 10:54
Zappit@ZAPPIT_

“Το να συντηρούμε τέτοιες συμπεριφορές το κάνει ακόμα χειρότερο” τόνισε η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια ρωτήθηκε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια στο παρελθόν είχε δεχθεί πυρά από τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Θεωρώ ότι ήταν το αυτονόητο και αυτό που έπρεπε να γίνει. Είμαστε στο 2024 και σε μία Ελλάδα που έχει αναπτυχθεί. Η κοινωνία μας προχωρά, είμαστε στην Ευρώπη και τέτοιοι είδους συμπεριφορές, σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, δεν πρέπει να χωράνε πουθενά στον δημόσιο λόγο» δήλωσε η Νόνη Δούνια.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα αξίωμα, όπως αυτό του ευρωβουλευτή, θα πρέπει να προσέχει πολύ τον δημόσιο λόγο του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές εμένα δεν μου ταιριάζουν. Εγώ πάντα στήριζα τις γυναίκες και πάντοτε θα τις στηρίζω κι αν κατηγορηθώ για αυτό ας κατηγορηθώ, δεν έχω πρόβλημα. Το να συντηρούμε τέτοιες συμπεριφορές το κάνει ακόμα χειρότερο. Το θέμα μας εδώ είναι να βοηθήσουμε τις γυναίκες να μιλήσουν και να βοηθηθούν γιατί, όπως βλέπετε ακόμα στην εποχή μας υπάρχει φοβερή αύξηση της οικογενειακής βίας και των γυναικοκτονιών» πρόσθεσε η Νόνη Δούνια.