Νατσιός: «Έχει και η υπομονή τα όριά της και η δική μας τελειώνει» – «Δεν υποκύπτω σε απειλές και βία» λέει η Δεληκάρη

Στο πλαίσιο ομιλίας της στη Βουλή και απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΚΟ «Νίκη» είπε ότι «δεν θα επιτρέψουμε ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον να σφετερίζεται την Εκκλησία ως δεξαμενή ψηφοφόρων. Ό,τι και να κάνετε κύριοι της Νίκης, θα συνεχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία λόγω της πίστης μου, αλλά τώρα θα πηγαίνω και από δημοκρατικό καθήκον για να μην υποκύψω στις απειλές και τη βία».

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, ο κ. Νατσιός αρνήθηκε να αποδοκιμάσει τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του, Νίκου Παπαδόπουλου, με τη δικαιολογία του «αυθορμητισμού», και υπογράμμισε ότι, όσο ο πρόεδρος της Νίκης συνεχίζει να εκθειάζει τη λεκτική βία, δείχνει ότι δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό που είναι η θρησκεία της Αγάπης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», Δημήτρης Νατσιός, από το βήμα της Βουλής εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό με θύμα την βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, αναφέροντας ότι η δράστρια είχε αποστασιοποιηθεί από το κόμμα το τελευταίο εξάμηνο και πλέον έχει διαγραφεί.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του προς την κυβέρνηση ότι θα πρέπει να εισπράξει «ένα γερό μάθημα στην κάλπη», προσθέτοντας ότι «το 7% του ελληνικού λαού αποδοκιμάζει- σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της διαΝΕΟσις – τον γάμο μετά τεκνοθεσίας. Όσο και να θέλετε να το ξεχάσετε εσείς, δυστυχώς για εσάς, ο λαός δεν το ξεχνάει».

«Πάψτε να μας κάνετε μαθήματα για τις σχέσεις μας με την Εκκλησία», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι σχέσεις μας με την Εκκλησία και την ηγεσία της, σε πείσμα πολλών, είναι άριστες».

Την ίδια στιγμή ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός απειλούσε μητροπολίτες του λεκανοπεδίου πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Μαθήματα, λοιπόν, σε εμάς, εσείς που παρεμβαίνετε ωμά στο αυτοδιοίκητο της Εκκλησίας δεν θα μας κάνετε άλλη φορά. Να είστε σεμνοί. Έχει και η υπομονή τα όριά της και η δική μας η υπομονή τελειώνει. Δεν είστε κατήγοροι, κατηγορούμενοι είστε», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο: