Μπεκατώρου: «Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά – Όταν άκουσα τις δηλώσεις Παπανώτα σκέφτηκα την Κυριακή που σκοτώθηκε έξω από το ΑΤ»

Υπενθυμίζεται ότι και η δική της παρέμβαση συνέβαλλε στην οριστική απόφαση για τον συνυποψήφιό της.

Σε όσους της καταλογίζουν ότι η ίδια έθεσε τελεσίγραφο για την παραμονή του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο, υπογράμμισε ότι «δεν έβαλα τελεσίγραφο για την παραμονή Παπανώτα, δεν λειτουργώ έτσι, εγώ περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα. Από εκεί και πέρα έκανε άμεση κίνηση ο κ. Κασσελάκης και αυτό δείχνει ενσυναίσθηση και δείχνει το πού θέλουμε να πάμε».

«Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα και λυπάμαι αν πέρασε ότι υπήρχε τελεσίγραφο, που δεν υπήρξε» σημείωσε η Σοφία Μπεκατώρου, διευκρινίζοντας ότι θα παρέμενε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν είχε αποπεμφθεί ο κ. Παπανώτας.

Αναφερόμενη στη δημόσια παρέμβασή της ύστερα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα είπε ότι «έγινε ένας σχολιασμός πάνω στις προσωπικές απόψεις του κ. Παπανώτα, όπου κλήθηκα να άρω μια θέση γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δίνουμε την αληθινή έκταση του πράγματος».

Μιλώντας για το τι αισθάνθηκε ακούγοντας τις δηλώσεις του συνυποψηφίου της σημείωσε ότι «όταν άκουσα τις δηλώσεις Παπανώτα σκέφτηκα την Κυριακή που έκανε αυτά που έκανε και σκοτώθηκε έξω από το ΑΤ». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, κρίνεται από τις απόψεις του, είναι έμπειρος με 35 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αν δεν εστιάσουμε και στο πώς μιλάμε δημόσια επειδή επηρεάζουμε πολύ κόσμο και επειδή για να αλλάξει η κουλτούρα χρειάζεται να αλλάξει και ο λόγος».

Δείτε τα βίντεο: