Στην εκδήλωση για για την παράδοση του τμήματος Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για τα 135,4 χλμ. από τα συνολικά 181,5 χλμ. του Ε65, ο οποίος συνδέεται με την Εγνατία Οδό.Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί στο 26ο χλμ Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)- Σήραγγα Περιοχή Όθρυος. Στην τελετή θα παραβρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση για την αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Σπουδαία μέρα για την Στερεά Ελλάδα, Δυτ. Μακεδονία, Ηπειρο, Δυτ. Θεσσαλία. Ονειρο πολλών δεκαετιών. Τα πολύ σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια. Οι δρόμοι αυτοί έρχονται και συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Τα έργα αυτά όπως αυτό δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την χρηματοδοτική υποστήριξη της ΕΕ η ΝΔ έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και συνεχίζει να την κάνει ακόμα περισσότερη Ευρώπη. ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης είναι τα χρηματοδοτικά εργαλεία σε αυτό το έργο. Το βόρειο τμήμα του Ε65 κατασκευάζεται και χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν τη θέση τους σε έτοιμα έργα προς όφελος των κοινωνιών. Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτη ένταση. Κλείνουν με το παρελθόν ολοκληρώνοντας τα μεγάλα οδικά έργα.

Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν τη θέση τους σε έτοιμα έργα προς όφελος των κοινωνιών.
Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτη ένταση. Κλείνουν με το παρελθόν ολοκληρώνοντας τα μεγάλα οδικά έργα.
Οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες ατμομηχανές της πατρίδας και συμμέτοχες στην προσπάθεια για μία βιώσιμη ανάπτυξη ώστε τα αποτελέσματα να τα αισθάνονται όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες.
Σε λίγο καιρό θα ξεχάσουμε τις στροφές του Δομοκού και ο νέος δρόμος θα γίνει μία συνήθεια. Καλορίζικος και ασφαλής ο νέος δρόμος του 65.