Το smartphone της Polestar θα έχει το ίδιο λειτουργικό σύστημα με το αυτοκίνητο και μόνο καφέ δεν θα ψήνει!

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την Polestar να ξεχωρίζει είναι οι τεχνολογίες που τολμάει να εισάγει στα αυτοκίνητά της. Έχουμε δει αρκετές καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας να εισάγονται πρώτη φορά στα μοντέλα της θέλοντας να φέρει μια νέα γενιά online εμπειρίας στους χρήστες.

Το τελευταίο σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε η Polestar ως εξάρτημα των αυτοκινήτων της είναι το νέο smartphone της. Το Polestar Phone παρουσιάστηκε «μερικώς» από την εταιρεία και λέμε μερικώς γιατί μάθαμε μόνο το μέγεθός του και την αισθητική του.

Το νέο τηλέφωνο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Meizu, η οποία ανήκει στον όμιλο της Geely όπως και η Polestar. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,5 ίντσες και ο σκελετός είναι μεταλλικός με πολλές χρυσές λεπτομέρειες όπως στις κάμερες. Το λογότυπο της Polestar είναι τοποθετημένο στο κέντρο, ενώ στα πλευρικά είναι γραμμένο το όνομα της εταιρείας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα. Το ένα από αυτά είναι ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό Polestar 4 FlyMe που συναντάμε στα αυτοκίνητα της μάρκας. Για την Ευρώπη αυτό το σύστημα θα μετατρέπεται σε Google OS. Οι άνθρωποι της Polestar αναφέρουν ότι η εμπειρία ένωσης του τηλεφώνου με το αυτοκίνητο θα είναι τόσο εξελιγμένη που ουσιαστικά θα ενώνει ολοκληρωτικά τους δύο κόσμους.

Θα αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την πλήρη παρουσίαση του τηλεφώνου για να διαπιστώσουμε το επίπεδο προόδου της τεχνολογίας που μας έρχεται από την Κίνα.