Home / Ψυχαγωγία / Μανούσος Μανουσάκης: Αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας του σειράς στην ΕΡΤ
Μανούσος Μανουσάκης: Αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας του σειράς στην ΕΡΤ
Πέμπτη, 18.4.2024, 19:09
Zappit@ZAPPIT_

“Ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε. Δεν παραπονούμαι όμως, τα λεφτά ήταν πολύ καλά” τονίζει, επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε τόσο σε αυτή τη νέα του σειρά στη δημόσια τηλεόραση όσο και στις οικονομικές απολαβές κατά την μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε πως «ο τίτλος της νέας σειράς είναι «Το δίχτυ» που μεταφορικά συμβολίζει το δίχτυ που μας πιάνει όλους και σπαρταράμε όλοι μέσα του. Ο υπότιτλος είναι «Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας» και το πρώτο μας σενάριο αφορά στην ενδοσχολική και την εφηβική βία».

«Μείζον θέμα στις μέρες μας, δεν λέτε τίποτα. Ίσως είναι το κυριότερο, το κυρίαρχο και το πιο σημαντικό και το πιο απειλητικό διότι αυτοί οι έφηβοι που εκφράζονται έτσι θα είναι αύριο γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί. Θα είναι η αυριανή κοινωνία μας. Μας ενδιαφέρει το θύμα, πως προκύπτει ένα θύμα, γιατί αυτό το παιδί είναι θύμα και γιατί το άλλο είναι θύτης; Ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση και κυρίως, αυτό που μας ενδιαφέρει, ποιο είναι αυτό το σύστημα παιδείας που δεν κατορθώνει να γοητεύσει τη νεολαία και το θεωρεί άχρηστο».

«Ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε. Δεν παραπονούμαι, τα λεφτά ήταν πολύ καλά και τα παίρναμε και έρχονταν στον επιχειρηματία. Υπήρχε μια σχέση υπέροχη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μανούσος Μανουσάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA.