Home / Media / Λάκης Λαζόπουλος: Πού και πότε επιστρέφει με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Λάκης Λαζόπουλος: Πού και πότε επιστρέφει με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Τρίτη, 23.4.2024, 16:36
Zappit@ZAPPIT_

Όσα ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Την είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται να αναβιώσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από το podcast που διατηρεί στο Newbreak. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αφήσει ιστορία με την εν λόγω σατιρική εκπομπή, η οποία κατά την περίοδο 2008-13 σημείωνε δυσθεώρητα νούμερα τηλεθέασης και αποτελούσε συχνά αντικείμενο συζήτησης στο τηλεοπτικό και πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τον Ιούνιο του 2016, ενώ την άνοιξη του 2019 επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του νεοσύστατου τότε ΟΡΕΝ, όπου προβλήθηκε για 3 μήνες χωρίς την αναμενόμενη απήχηση στους πίνακες της Nielsen.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της δημοφιλούς σατιρικής του εκπομπής μέσα από το podcast που διατηρεί, αποκαλύπτοντας πως αυτή αναμένεται να γίνει από το θεατρικό σανίδι και όχι μέσα σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, χωρίς να δώσει βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) ο Λάκης Λαζόπουλος προχώρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην ανακοίνωση πως το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κάνει την επιστροφή του την – καθιερωμένη του ημέρα – Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στο Christmas Theater, 12 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.