Home / Ψυχαγωγία / Κώστας Τσουρός: «Πήγε σε μαγαζί φίλου μου και ζήτησε το τηλέφωνό μου»
Κώστας Τσουρός: «Πήγε σε μαγαζί φίλου μου και ζήτησε το τηλέφωνό μου»
Σάββατο, 27.4.2024, 17:14
Zappit@ZAPPIT_

“Ήταν ένας άνθρωπος που με είχε προσεγγίσει μέσα από τα social media. Έβλεπε που είμαι καθημερινά και μου έστελνε μηνύματα” περιέγραψε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός εξομολογήθηκε στην εκπομπή του ότι έχει αντιμέτωπος με stalker, ο οποίος τον ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε και προσπαθούσε να αποσπάσει πληροφορίες για τον ίδιο.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα τέτοιων συμπεριφορών, εγώ τώρα θα το εκμυστηρευτώ μαζί σας. Είχα μια αντίστοιχη περίπτωση κάποτε. Ήταν ένας άνθρωπος που με είχε προσεγγίσει μέσα από τα social media. Έβλεπε που είμαι καθημερινά και μου έστελνε μηνύματα. Αρχικά εγώ δεν έδινα σημασία, γιατί έστελνε συνέχεια μηνύματα. Στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος πήγαινε στα μαγαζιά που έβλεπε ότι εγώ βγαίνω και ρωτούσε για εμένα, να μάθει πληροφορίες» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Έχει τύχει να είμαι σε ένα μαγαζί φίλου μου και να με πάρει ο φίλος μου τηλέφωνο και να μου πει ότι ήταν ένας άνθρωπος εδώ και ζήταγε εσένα και μου είπε να του δώσω το τηλέφωνό σου. Φυσικά είπα να μην το δώσει. Ο άνθρωπος αυτός επειδή από πουθενά δεν έβρισκε άκρη, κάποια στιγμή επειδή με παρακολουθούσε, με βρήκε στον δρόμο, με σταμάτησε, ευτυχώς δεν ήταν από τις περιπτώσεις που πήγε να κάνει κάτι κακό, δεν ήταν επιθετικός και μου είπε εκείνη τη στιγμή: κοίταξε να δεις εγώ θέλω να με βοηθήσεις για αυτό σε κυνηγάω τόσο καιρό. Προσπάθησε να βρει μια δικαιολογία για να έρθει σε επαφή μαζί μου. “Θέλω να με βοηθήσεις, να μου δώσεις χρήματα” και είχε δημιουργήσει όλη αυτήν την υπόθεση μήνες τώρα, μέχρι να με βρει και να μου πει αυτό» δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.