Home / Ψυχαγωγία / Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα: «Σε έχω στενοχωρήσει σε κάτι;»
Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα: «Σε έχω στενοχωρήσει σε κάτι;»
Παρασκευή, 19.4.2024, 16:21
Zappit@ZAPPIT_

“Ναι, μου πήρες 300 γραμμάρια ρύζι. Γιατί έχεις πει κάτι για μας;”

Καλεσμένος της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο ίδιος έλυσε την παρεξήγηση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο του πόθο, την Dua Lipa.

«Ο Αλεξάνδρου που είναι; Έτοιμος να τα αντιμετωπίσω όλα. γιατί δυσανασχετεί απ’ έξω; Να μπει να λυθούν τα προβλήματα» είπε λίγο μετά την είσοδό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος και λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάθισε δίπλα του.

Κ.Β.: Θα ήθελα ιδανικά να κάνουμε μια συνέντευξη οι δυο μας για την εκπομπή.
Δ.Α.: Γι’ αυτό ήρθε εδώ, να κάνει δουλειά.! Τι είναι πιο viral; Να γίνει η δικιά μας συμφιλίωση.
Κ.Β.: Κάναμε μαζί διακοπές στα Κύθηρα με τον Δημήτρη, δεν έχω κάτι να χωρίσω.
Δ.Α.: Δεν έχω κάνει σχόλιο για τον Κωνσταντίνο. Έκανες ένα βίντεο και έπρεπε να σχολιαστεί. Αυτό που μου αρέσει σε σένα και να το κρατήσεις είναι που λες αυτό που αισθάνεσαι.
Κ.Β.: Σε έχω στεναχωρήσει σε κάτι; Ή την Ιωάννα;
Δ.Α.: Ναι, μου πήρες 300 γραμμάρια ρύζι. Γιατί έχεις πει κάτι για μας; Έχω καταλάβει ότι είμαστε δύο άτομα που όχι ότι βαριόμαστε να ασχολιόμαστε με κάποια θέματα αλλά δεν μας αρέσουν. Είμαστε πιο free.

Κ.Β.: Δεν είμαι αρμόδιος να πω τι θα μπει στην σκαλέτα μιας εκπομπής, ο κόσμος το έχει γυρίσει στην επικαιρότητα και ενημέρωση. Οι περισσότερες εκπομπές παίζουν και δεν αφορά κανέναν αν εγώ περνάω καλά ή όχι. Αυτό είναι δικό μου θέμα, εντάξει.