Κούκλος πρωταγωνιστής από τον «Παράδεισο των κυριών» θα παίξει το καλοκαίρι για πρώτη φορά σε επιθεώρηση

Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ στην τηλεόραση σε δραματικούς ρόλους θα είναι η έκπληξη του θεατρικού καλοκαιριού…

Νάντια Ρηγάτου

Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν τον απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών». Και μπορεί να έχει φανατικό κοινό και να αποθεώνεται στο twitter κάθε απόγευμα, δεν είναι όμως αυτή η τηλεοπτική δουλειά που τον έκανε να ξεχωρίσει αλλά η ακριβώς προηγούμενη.

Γοητευτικός και ταλαντούχος μπήκε στη ζωή μας με τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη στιγμή.

Το φετινό καλοκαίρι θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με την επιθεώρηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τον Λάμπρο στις «Άγριες μέλισσες» και είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται θα περάσει το καλοκαίρι του στο θέατρο Άλσος.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να πρωταγωνιστήσει στην  νέα του επιθεώρηση με τίτλο «Τότε, τώρα, πάντα» και  αναμένουμε να δούμε τις υποκριτικές του ικανότητες σε διαφορετικές συνθήκες από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

Κωμωδία στη θεατρική σκηνή έχει παίξει πριν τις Άγριες Μέλισσες, η επιθεώρηση όμως είναι κάτι νέο για τον πρωταγωνιστή και το καλοκαίρι του προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον!