Κασσελάκης: Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου

«Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αναφέρει ότι «ο βουλευτής της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: ‘Η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει την ψήφο όλων, όπως και να αυτοπροσδιορίζονται’, αναφερόμενος στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως ‘σε ένα κανονικό κόμμα’ όσοι έχουν τέτοιες απόψεις ‘θα διαγράφονταν’».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί τους κεντρώους που ψήφισαν ΝΔ να αναρωτηθούν «τι σχέση έχουν με αυτά τα ‘λουλούδια’ και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει».

«Προσωπικά, το ξεκαθάρισα μονολεκτικά και απόλυτα: ΟΧΙ. Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν. Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνει ο κ. Κασσελάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: «Η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει την ψήφο όλων, όπως και να αυτοπροσδιορίζονται», αναφερόμενος στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.
Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως «σε ένα κανονικό…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 25, 2024

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι είναι στο χέρι της ΝΔ να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους….

ΕΡ: Α, δηλαδή θέλετε και τις ψήφους των «Σπαρτιατών»;
Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία…

ΕΡ: Άρα και σε αυτούς που ψήφισαν τους «Σπαρτιάτες»;
Σε όλο τον κόσμο απευθυνόμαστε, σε όλους τους ανθρώπους απευθυνόμαστε, είναι δυνατόν να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους; Σε όλους τους ανθρώπους. Όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται, γιατί είναι όλοι πολίτες, είναι όλοι Έλληνες και Ελληνίδες.