Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την πρεμιέρα του, «Tv Queen».

Οι δύο παρουσιάστριες άδραξαν την ευκαιρία και θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους καθώς είχαν ανταλλάξει παλαιότερα κάποιες αιχμηρές δηλώσεις.

«Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθεί ο διάλογός του:

Καινούργιου σε Μαλέσκου: “Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας, σου ζητάω συγνώμη”

Μαλέσκου: Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.

Καινούργιου: Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά

Μαλέσκου: Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.

Καινούργιου: Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.

Δείτε επίσης – Tv Queen: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του reality με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου

Μαλέσκου: Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο: