Home / Ψυχαγωγία / Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Κάνει και βίντεο στον Γρηγόρη; Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό»
Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Κάνει και βίντεο στον Γρηγόρη; Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό»
Τρίτη, 16.4.2024, 09:46
Zappit@ZAPPIT_

«Χαίρομαι αν υπάρχει υλικό όποιας φύσεως και ποιότητας που μπορεί να αξιοποιήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος…», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το “TV Queen” που θα παρουσιάσει, ενώ απάντησε και στον Βαγγέλη Περρή.

«Μακάρι, Παναγίτσα μου, γιατί εμείς κάνουμε και μια σατιρική εκπομπή, περιμένω πως και πως τον Μικρούτσικο να συνεργαστεί με τη Μαλέσκου. Ταιριάζει πάρα πολύ στον τίτλο “TV Queen”. Νομίζω ότι σε οποιονδήποτε Έλληνα πας και του πεις “TV Queen” αυτομάτως το μυαλό του θα πάει στην κυρία Μαλέσκου», ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε για το “TV Queen”: «Μετράμε αντίστροφα για ένα πολύ διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που είχα σκεφτεί άμεσα να κάνω. Αυτό που θέλω είναι να χαίρομαι και να απολαμβάνω τα πρότζεκτ που κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω».

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Περρή, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Εννοεί τη στήλη που κάνει στον Γιώργο Λιάγκα; Και τα βίντεο στον Γρηγόρη; Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό. Χαίρομαι αν υπάρχει υλικό όποιας φύσεως και ποιότητας που μπορεί να αξιοποιήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος…

Γιατί κατά τα άλλα, άσχετα τη γνώμη που έχω για εκείνον και εκείνος για μένα προφανώς, είναι ένας άνθρωπος που σε αυτό που κάνει έχει ταλέντο, στη σάτιρα, στα βίντεο και σε όλα αυτά. Κάπως έτσι τον έχω στο μυαλό μου κιόλας. Δεν θα κάτσω να απαντήσω, ας είναι καλά και ας λέει ότι θέλει. Για κάποιον λόγο τον απασχολώ».