Θεσσαλονίκη: Γυναίκα πάτησε γκάζι και το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην είσοδο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου 14:19, Σάββατο 27 Απριλίου 2024 κοινωνία Σοβαρό τροχαίο έγινε το μεσημέρι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Μία οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και «καρφώθηκε» σε είσοδο του κτιρίου.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του νοσοκομείου, η γυναίκα κατά την παραλαβή συγγενικού της προσώπου από τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης, αντί να πατήσει το φρένο πάτησε το γκάζι, με αποτέλεσμα να σπάσει τη τζαμαρία του μπλε κτιρίου.
Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να συνδράμουν στην απομάκρυνση του οχήματος.
Δείτε εικόνες της ιστοσελίδας, Thesstoday.gr με το αυτοκίνητο να έχει καρφωθεί  στη τζαμαρία του νοσοκομείου: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΡΟΧΑΙΟ Μοιράσου το: Πάνος Κατσαρίδης για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μου μιλάει καθόλου, δεν με συμπαθεί, μου κρατάει κακία»
«Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στον Πειραιά – Μητσοτάκης: Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται
Κούγιας: Απόλυτη έλλειψη σεβασμού στον πατέρα των αδελφών Καλλιάνου – Μπήκε όρθιος στο νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο

Επιστήμονας έλυσε το μυστήριο της «κατάρας του Φαραώ» – Σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών το 1922