«Θέλω να χωρίσω την έγκυο σύζυγό μου αφού γεννήσει» – Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι είδε τον πραγματικό της εαυτό

Ένας άνδρας σε δίλημμα… Ισχυρίζεται πως είδε τον πραγματικό της εαυτό και αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα του μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο χρήστης του Reddit, έκανε σε μία ανώνυμη ανάρτηση για το πρόβλημά του με τη σύντροφό του. «Με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί εδώ και 10 χρόνια, παντρεμένοι για τέσσερα, και τώρα, περιμένουμε ένα παιδί», έγραψε.

«Κάθε μέρα που περνά, βεβαιώνομαι ακόμη και περισσότερο ότι πλέον, δεν θέλω να περάσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου. Νιώθω για εκείνη αξεπέραστο μίσος και το αίσθημα γίνεται ολοένα και πιο αμοιβαίο». Ο άνδρας, εξήγησε ότι ο γάμος του «δοκιμάζει τα όρια της ψυχικής του σταθερότητας».

Η γυναίκα του 40χρονου,  αποκαλύπτει, ανέκαθεν αμελούσε τις δουλειές του σπιτιού, το καθάρισμα για παράδειγμα, ακόμη και πριν γίνουν γονείς, αφήνοντας το σπίτι σε κατάσταση «χάους». «Η εγκυμοσύνη μόνο χειρότερα την έχει κάνει και πλέον νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται απαίσια», προσθέτει. «Ούτε ο γάμος μου, ούτε η κατάσταση του σπιτιού μας είναι αυτό που ονειρευόμουν για τα παιδιά μου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό για την ευτυχία μου ή την ψυχική μου υγεία. Τα λογικά μου τα έχασα όταν μου ζήτησε να της πω μία καλή κουβέντα, και συνειδητοποίησα ότι δεν νιώθω τίποτα καλό για εκείνη».

Ενώ δεν σκοπεύει να της πει τίποτα όσο διάστημα θα είναι έγκυος, εξήγησε ότι έχει υποβάλει την αίτηση διαζυγίου και θα της την κοινοποιήσει, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Σκέφτομαι να της πω 6 με 12 μήνες αφού γεννήσει, ανάλογα με το πώς θα είναι τα πράγματα», εξήγησε.

«Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, η γυναίκα αυτή εξακολουθεί να είναι η μητέρα των παιδιών μου και, αν μη η τι άλλο, θέλω να είναι ψυχικά σταθερή ως μητέρα».

Οι αναγνώστες της ανάρτησης θεωρούν ότι έχει δίκιο να νιώθει έτσι, όμως η απόφασή του τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι σωστή.

«Λες ότι η συμπεριφορά της σε ενοχλούσε ανέκαθεν και όμως παρέμεινες μαζί της 10 χρόνια», έγραψε ένας σχολιαστής. «Κάνατε μαζί δύο παιδιά, παρόλο που εκείνη γνώριζε ότι απεχθάνεσαι τον χαρακτήρα της».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γενικά την κατάσταση…τα παιδιά σας θα υποφέρουν από τις συνέπειες της ανοησίας σας».

«Δεν φταις επειδή θέλεις να λήξεις τον γάμο. Φταις όμως επειδή ποτέ δεν προσπάθησες να σώσεις τον γάμο σου, ενώ ήξερες ότι και οι δύο ήσασταν δυστυχισμένοι», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.

«Την άφησες έγκυο τη στιγμή που ήσουν τόσο δυστυχισμένος. Δεν ξεκαθαρίζεις αν ήταν το ίδιο κακότροπη πριν παντρευτείτε», σχολίασαν άλλοι.

«Γιατί την άφησες έγκυο;», ρώτησε ένας άλλος.

«Σώσε ό,τι προλαβαίνεις και συμβουλεύσουν έναν ειδικό σχέσεων».

«Δεν φταις για τα αισθήματά σου, αλλά εκείνη, με την συμπεριφορά σου. Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Φταις επειδή δεν πήρες προφυλάξεις ενώ ήξερες πως ένιωθες για εκείνη».