Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:24 μμ

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (ALPHA) βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή την πρεμιέρα του «TV QUEEN» την Κυριακή το βράδυ στο OPEN. Και στην αρχή της συζήτησης η οικοδέσποινα αναφέρθηκε σε μια παρεξήγηση μεταξύ τους κατά το παρελθόν…

«Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά, «Τα έχουμε λύσει αυτά. Δεν υπάρχει λόγος» για να συμπληρώσει η οικοδέσποινα, «Κάτι είχαν μεταφέρει λάθος».

«Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε» είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου για να συμπληρώσει η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα, «Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη».