Όταν μπροστά του βρέθηκαν ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο γνωστός μάνατζερ που δεν μασάει τα λόγια, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν του ήταν συμπαθής πριν τον δει από κοντά , καθώς δεν συμπαθεί την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

 Διαβάστε επίσης! Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά κατά του Ηλία Ψινάκη και στηρίζει δημόσια τη Χριστίνα Μπόμπα

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Σας είχα δει στο ίντερνετ. Είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα την γυναίκα σας. Για τα metoo και για αυτά. Μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός», είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον Ίαν Στρατή, ο οποίος χαμογέλασε αμήχανα.

«Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Σας έχω δει και στον Μπόγρη που τραγουδήσατε με την μπάντα σας μια φορά. Είστε καταπληκτική…Τραγούδησαν καλά τα παιδιά, αλλά εγώ θα αναγκαστώ να την υποβιβάζω την κ. Αναστασοπούλου. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και αυτή να βγαίνει σούπερ hot και θεά», συνέχισε ο Ηλίας Ψινάκης προς την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Ψινάκης βαθμολόγησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ίαν Στρατή με 6 βαθμούς, ενώ οι υπόλοιποι 3 κριτές τους έβαλαν 10.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από το J2US.