Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην τραγική εικόνα και περιέγραψε την κατάσταση των αστυνομικών τμημάτων σε Αριστοτέλους και Δωδεκανήσου  ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελούδης ανάφερε πως “Δεν είναι δυνατόν στην κεντρικότερη και ιστορικότερη πλατεία της πόλης να γίνονται προσαγωγές, να μπαίνουν περιπολικά, να έρχονται και να φεύγουν κρατούμενοι. Είναι μια τραγική εικόνα.” Για τον λόγο αυτό με αίτημα του στον υπουργό προστασίας του πολίτη κατά την συνάντηση που είχαν οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης μαζί του, ζήτησε την μετεγκατάσταση των δύο τμημάτων. Κατόπιν επίσημα το αίτημά του και γραπτώς, καλώντας τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αρχίσει να ασχολείται με το κτηριακό πρόβλημα των δύο τμημάτων, ώστε να απομακρυνθούν από τις δύο συγκεκριμένες περιοχές.

Παράλληλα την αστυνόμευση αναφέρουν ως ένα από τα προβλήματά τους και οι δημότες, έπειτα από τις συναντήσεις του κ. Αγγελούδη μαζί τους, στο πλαίσιο της “Ώρας του Πολίτη”. Αντίστοιχα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε τα ζητήματα αυτά και στις δύο συναντήσεις που είχε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, αιτούμενος την πραγματοποίηση αστυνομικών επιχειρήσεων σε ορισμένες περιοχές για την επίλυση των προβλημάτων αυξημένης παραβατικότητας. Μεταξύ των περιοχών αυτών είναι το πάρκο Παπάζογλου, η πλατεία Καλλιθέας, πάρκο Τριγωνίου, η περιοχή της Γιαννιτσών και η Γαλανοπούλου.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.