Ακόμα ένας κατηγορούμενος που σύμφωνα με τις αρχές συγκαταλέγεται στην ηγετική ομάδα των χούλιγκαν που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για τον 9ο κατά σειρά εμπλεκόμενο που μετά την απολογία του οδηγείται στις φυλακές.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα των αρχών μαζί με έναν συνομήλικό του «είναι αυτοί που μετάφεραν το σήμα έναρξης των επιθέσεων στους δράστες που βρίσκονταν εντός του Κ.Γ. Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», προτρέποντάς τους να εξέλθουν του γηπέδου».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αστυνομική έκθεση, ο 22χρονος «πλην της δράσης του ως ηθικός αυτουργός, έδρασε και ως φυσικός αυτουργός, αφού εξήλθε του Κ.Γ. Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των δραστών, φορώντας ζακέτα χρώματος γκρι-κόκκινο με φερμουάρ μέχρι το ύψος του στήθους, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα και από κοινού διενεργήσαν επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών της Υ.Α.Τ. με τον ίδιο να κρατάει αυτοσχέδιο εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό και πέτρες κατευθυνόμενος προς τις αστυνομικές δυνάμεις συμμετέχοντας στις επιθέσεις. Πέραν των ανωτέρω συμμετείχε στην οργάνωση και σχεδιασμό των προπαρασκευαστικών ενεργειών και στη μεταφορά των «πολεμοφόδιων».