Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:53 μμ

Με τίτλο: «Βαριές καμπάνες για τα ακαθάριστα οικόπεδα» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι αυστηροποιείται το πλαίσιο για την αντιπυρική προστασία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τίθεται άμεσα σε λειτουργία ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα καταγράφει και θα παρακολουθεί τους ακάλυπτους χώρους που αποτελούν εστίες κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιών. – Οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν την υποχρέωση να τα καθαρίζουν κάθε χρόνο και να υποβάλλουν ηλεκτρονική δήλωση στην εφαρμογή. – Για όσους δεν συμμορφώνονται προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα, που ξεκινούν από 1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως τα 54.000 ευρώ. – Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επίσκεψη – αστραπή του Κ. Μητσοτάκη στην Αγκυρα, στις 13 Μαΐου. Αυθημερόν θα μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα των συνομιλιών.

– Διαπραγματεύσεις Αθήνας – Ε.Ε. για το χρέος. Στο τραπέζι των συζητήσεων του Κ. Χατζηδάκη με τον επικεφαλής του ESM Π. Γκραμένια η πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του πρώτου μνημονίου.

– Επάγγελμα χούλιγκαν. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα παράνομα κέρδη της ηγετικής ομάδας των συλληφθέντων για τη δολοφονία στου Ρέντη. Πωλούσαν φωτοβολίδες και ναρκωτικά στις εξέδρες και έπαιρναν χρήματα για προστασία από τις καντίνες των γηπέδων. Το ξέπλυμα χρήματος αναμένεται να μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Ανοίγουν οι έρευνες για τις παράνομες δραστηριότητες των οργανωμένων συνδέσμων σε όλες τις ομάδες.

– Αυστηρότερες ποινές μετά το ξύλο στη Βουλή. Τα μέτρα που εξετάζει το προεδρείο του Κοινοβουλίου.

– «Ξεπαγώνουν» 17.000 εκκρεμείς συντάξεις μέχρι το τέλος του έτους. Αναλυτικός οδηγός για τις κύριες και επικουρικές που βρίσκονται έως και πέντε χρόνια στην αναμονή.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Ακης Σκέρτσος, Βούλα Κεχαγιά.

– «Μου έδωσε ναρκωτικά και με κακοποίησε». Νέα ανατριχιαστική καταγγελία εις βάρος του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο.

– Φρίκη στον Κολωνό: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη μητέρα της 12χρονης. Η «R» αποκαλύπτει τα στοιχεία που οδηγούν εκ νέου στο εδώλιο την 39χρονη.