Home / Ψυχαγωγία / Δημήτρης Παπανώτας: Αποχώρησε την ώρα της στήλης του Βερύκιου – Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Δημήτρης Παπανώτας: Αποχώρησε την ώρα της στήλης του Βερύκιου – Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Τετάρτη, 17.4.2024, 09:42
Zappit@ZAPPIT_

“Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός αέρα την ώρα της στήλης του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day θα βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Παπανώτας. Λόγω της υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, το κανάλι αποφάσισε για λόγους δεοντολογίας να μη συμμετέχει σε αυτό το κομμάτι της εκπομπής, έως την Τρίτη 23 Απριλίου που θα βγαίνει στον αέρα. Αμέσως μετά ξεκινά κι επίσημα η προεκλογική περίοδος, οπότε ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει οριστικά.

«Δημητράκη μου θέλω να πω κάτι. Μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινά η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχεισε:

«Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής».

Ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον καφέ του και βγήκε εκτός πλατό.