Home / Ενημέρωση / Δημήτρης Πανόπουλος σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Τα μαλλιά μου άσπρισαν στην… ψυχαγωγία»
Δημήτρης Πανόπουλος σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Τα μαλλιά μου άσπρισαν στην… ψυχαγωγία»
Τετάρτη, 17.4.2024, 16:20
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν με… έψησε η Ναταλία να μεταπηδήσω στην ψυχαγωγία, ήταν η στιγμή να γίνει”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «T-live» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν με… έψησε η Ναταλία να μεταπηδήσω στην ψυχαγωγία, ήταν η στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή «έγκωσα» από όλο αυτό της ενημέρωσης και λέω: θέλω κάτι διαφορετικό. Ήρθε την τέλεια στιγμή, όλα είναι θέμα timing», απάντησε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος σε ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Εγώ με τον Στέφανο γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, όταν είχε έρθει καλεσμένος με τον Τάιλερ στην εκπομπή πρώτη φορά. Τότε ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε μία εκλόγιμη θέση, δεν είχε βλέψεις για κάτι παραπάνω. Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι και έγινε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ήξερα ότι είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο «καθαρό» κι έτσι με έπεισε», δηλώνει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Παρατήρησα ότι άσπρισαν τα μαλλάκια σου μπροστά;», ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αυτό συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία… όχι λόγω της ψυχαγωγίας. Ήταν γονιδιακό να ασπρίσω εκείνη την περίοδο», απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος με νόημα.