Την επισήμανση ότι ουδέποτε δεν έβρισε τον συνάδελφό του κ. Κωνσταντίνο Φλώρο από τον οποίο ξυλοκοπήθηκε εντός της Βουλής έκανε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κ. Βασίλειος Γραμμένος έκανε κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

“Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου. Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του. Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν”.

Χαρακτηριστικά στην εκπομπή LiveNews, ο κ. Γραμμένος δήλωσε πως “ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός”. Αναφορικά με τον τραυματισμό του ανέφερε πως πλέον είναι καλύτερα ενώ βρίσκεται σπίτι του, έχοντας απλά κάποιες ζαλάδες. Παράλληλα επισήμανε πως “Από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη”.

Ακολούθως δήλωσε “Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη” για να συνεχίσει λέγοντας:

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.