Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να σε εκθέτουν με φωτογραφίες όταν είσαι αγκαλιά με κάποιον»

Τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής του MEGA.

«Δεν είναι ότι ήμουν πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο “Μεγάλος Αδερφός” είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» είπε ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, προσπαθώντας να  εξηγήσει πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει για κάποιον αναγνωρίσιμο να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα αναφερόμενη σε ανθρώπους που εκθέτουν άτομα σε προσωπικές τους στιγμές είτε με σκοπό το κέρδος, είτε για να «προκαλέσουν ντόρο».

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος» είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

«Θα μου πεις “δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου;” Φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Κιμ Καρντάσιαν που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου λέει “δεν μπορείς», αυτό είναι χυδαίο.

Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω κάποιον μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του; Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό» είπε η Δανάη Μπάρκα και κατέληξε: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά».